-
Crveni vjetar
Svekar, koji živi u stanu ispod našeg, je jučer opet 'pao' od crvenog vjetra.
Laura često boravi dolje s bakom, i sad sam u 100 muka... da li malena može dobiti crveni vjetar?? Koliko je to sve opasno?
Upomoć.
-
Osoblje foruma
-
-
-
Osoblje foruma
e da, ako se već zarazila, vjerojatnije je da će dobiti anginu ili upalu uha, nego baš crveni vjetar.
-
Uh... hvala! Nadam se da nije ništa pokupila, neću je više voditi dolje (a sad će biti lakše, dugi vikend, pa će nam tata malo biti doma...).
Hvala, Lutonjice!
-
Da, zarazno je i jako je lako pokupiti ga ako ti malo više padne imunitet iz nekog razloga. Moja mam ga je dobila nakon operacije jer je onda bila dosta slaba, a budući da nigdje nije bila pokupila ga je u bolnici.
-
Mojoj mami se ponavlja svake dvije godine. Dok. je upozorio da pazi robu koju nosi, ručnike, i sve šta je u dodiru s crvenilom nitko ne dodiruje. jako je zarazno.
-
Mojoj mami se ponavlja svake dvije godine. Dok. je upozorio da pazi robu koju nosi, ručnike, i sve šta je u dodiru s crvenilom nitko ne dodiruje. jako je zarazno.
-
Zar ne bi ljudi sa "crvenim vjetrom" trebali biti u zaraznoj bolnici?
-
Ne znam, mislim da ne bi. Svekar je to imao već preko nekoliko puta i nijednom ga doktorica nije poslala u bolnicu.
-
Ma pitam zato jer je frend imao prije 2 godine i čim su ustanovili što je ostavili su ga u zaraznoj bolnici sa velikom hrpom antibiotika i nismo se baš drkužili puno po preporuci lječnika.
-
Da trebali bi biti na zaraznom. Moju mamu su smjestili na ortopediju jer je baš neposredno prije toga bila tamo na operaciji i njima se javila jer je mislila da je neka komplikacija po tom pitanju. Ali je bila sama u sobi, a rekli su da inače smještaju na zaraznu.
-
On je isto taj vjetar dobio poslije operacije, u bolnici. Taj put je odležao u bolnici do kraja. Svaki slijedeći put je odležao doma, s time da je redovito primao - kao i sad - terapiju, a kasnije je išao svaki dan kod doktorice na penicilin s produženim djelovanjem.
-
moj tata je nekoliko puta imao crveni vjetar (i to uvijek na istom mjestu, na nogi na kojoj je imao otvoreni prijelom kosti). samo je prvi puta završio u bolnici na zarazi, a kasnije se je liječio doma antibioticima. nitko od ukućana se nikad nije zarazio od njega. ali mala djeca nemaju dovoljno izgrađeni imunitet pa ja svejedno ne bi riskirala i vodila svoje djete tamo dok je on bolestan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma