-
Evo mene opet, Emi je opet "pala" s kreveta i to dok sam ja stajala do nje i presvlačila ju!!!!
Osječala sam se ko luđakinja, stojim do nje, ona leži na leđima i ja joj skidam pelenu u jednom trenutku, stotinki ,sam odvratila pogled,a ona je već padala prema naprijed na trbuh, izgledalo je kao da je napravila kolut naprijed.
Nije mi jasno kako je pala na nos, to bi bilo moguće jedino da sama može sjest pa se prevrne prema naprijed, ali ona još ne može sama sjest, a i ležala je!!!
Ovaj put sam stvarno bila u šoku,jer sam stajala do nje i nisam je uspjela ulovit u zraku, a po tepihu i parketu je dobro zaronila nosom, mislila sam da je strgala vrat.
Još mi nije jasno kako se to dogodilo kada sam ja stajala pored nje, osjećam se ko luđakinja koja se ne sjeća od šoka nekakvih trenutaka i događaja, kao da sam zaspala ili se isključila
ne znam kako drugačije da objasnim taj pad koji nisam vidila, a stajala sam pored nje, osim da sam prolupala
To je bilo dan prije cjepljenja tako da sam morala reći doktoru, a MM je poludio, i rekao kako će nam sad još pedijatar poslati socijalnu službu jer nam je mala u 2 tjedna 3 puta sišla, pala s kreveta i to dok smo stajali do nje
Pedijatar je rekao da ćemo odgoditi cijepljenje za svaki slučaj, da ne preporučije redgen, a da se na UZV mozga ništa ne može vidit.
Mi smo preko veze ipak dobili termin 13.11. pa ćemo otići.
I još nešto, kada sam rekla pedijatru da mi nije jasno kako je palapotrbuške na glavu, on je odgovorio šovinistički misleći da će to meni biti smješno;e, ko žensko-samo što nije reko glupo žensko di će nego na glavu!
E, da nije bilo MM što bih ga sprašila, ovako sam mu samo rekla;baš lijepo od vas doktore.
Seljačina!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma