-
Sta kupiti 7-godisnjaku za rodendan
Mali od rodice puni 7 godina i pozvani smo na proslavu rodendana. S obzirom da smo mi jos mali(14 mjeseci) nemamo iskustva sta bi to moglo biti interesantno pokloniti za rodendan.
Dali imate kakvu ideju?
-
Ovisi koliko novaca misliš potrošiti, neka društvena igra je uvijek dobar izbor, npr. dječji monopoly.
-
geomag (magneticni stapici s metalnim kuglicama) - slazes razne oblike stime, Moji decki mogu satima igrati se stime. Stariji sin je cak skupljao kune da si kupi jos za gradnje jos vecih i boljih konstrukcija.
legosi - uvijek. Nikad dosta!
-
ona igrica u kojoj dijete glumi paleontologa i iz komada opeke iskapa dinosaura. pipljasto, al zabavno.
-
Mog sedmogodišnjaka sada drže transformersi. Do nedavno su bili dvorci sa vitezovima i zmajevima.
-
moj je dobio teleskop i transformere!
-
Meni su dobri kreativni setovi u TL (kao ovaj sa dinosaurom koji je sandraf spomenula). Mi smo jučer jednom devetogodišnjaku poklonili set sa iskopavanjem i promatranjem dragog kamenja.
-
Predviđam da će Skanmaster (ima u LOM-u) biti veliki hit.
-
Ti setovi s iskopavanjem su super, mi imamo nekakve gusare sa kartom blaga i igricom, samo sam riknula dok sam im sve to iskopala, njima je brzo dosadilo iskopavanje
.
-
-
moj sin je nedavno slavio rođendan.svi dečkići koji su došli su mu donjeli nešto od spadermena,to ti je dosta popularno u njihovoj dobi.u turbo limaču imaš sve za školu od njega
-
najfrend od iv ima sada rođendan.
kupili smo malu enciklopediju o životinjama...kako je u 1.razdredu time će vježbati čitanje, poučno je a nema djeteta koje ne voli životinje tako da znam da će mu se svidjeti. Cijena od 70ak kn nije previsoka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma