Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    onu sekundu kad sam ju ugradila, prestala sam pratiti i pisati. jednostavno mi nije imalo više smisla.
    znala sam da mi više neće dolaziti uredno (ili da će možda čak kompletno nestati) i pomirila sam se s tim. i moram ti priznati da mi je super.
    brzo je prošao i onaj strah, da li je 100% sigurna. i jednostavno uživam.

to i tebi preporučam
    Eto, ja se divim i tebi i svima koje su kao ti. Ja se toliko opterećujem s tom mengom i to što mi je prošli mjesec preskočilo jednu, u mojoj glavi znači da sam trudna. Non stop razmišljam o tome, razmišljam da li da kupim test (toliko ne želim ikad više biti trudna da bi pala u nesvjest kad bi se popišala po tom testu, od straha), kako mi može ne doći M ako je dolazila svaki mejsec, kakva-takva. Sljedeća mora doći 10.3., ako ne dođe onda ću kastrirati muža. Neću se više nikad seksati.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, ja se divim i tebi i svima koje su kao ti. Ja se toliko opterećujem s tom mengom i to što mi je prošli mjesec preskočilo jednu, u mojoj glavi znači da sam trudna. Non stop razmišljam o tome, razmišljam da li da kupim test (toliko ne želim ikad više biti trudna da bi pala u nesvjest kad bi se popišala po tom testu, od straha), kako mi može ne doći M ako je dolazila svaki mejsec, kakva-takva. Sljedeća mora doći 10.3., ako ne dođe onda ću kastrirati muža. Neću se više nikad seksati.
    ja sam prvi mjesec radila testić jer mi je bilo i zlo (naknadno sam otkrila od čega) , ali sam se vremenom opustila...
    imam ju sad točno godinu dana i stvarno se uopće ne zamaram (a isto ne smijem više biti trudna zbog više razloga)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    a hebaj ga, kaj da ti velim, znam da je teško, al ak ikako možeš probaj se opustiti. buš vidla, možda za par mjeseci oguglaš.
    uostalom kad pogledaš, ni jedna kontracepcija (osim apstinencije) nije 100% sigurna, tak da bilo kaj koristiš, mogla bi se cijelo vrijeme žderati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •