Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tashunice, razumijem i žao mi je zbog dijagnoze. Dobro je da se dijele takva iskustva, posebno mišljenja liječnika, jer se već i na ovoj temi povezivalo upravo karcinom i mirenu. Brzo ozdravljenje i oporavak želim!
    Flopice, i ja bih osobno to odvojila. Ako spojiš, a bude kakvih krvarenja, bolova...što ja znam, kako znati što je uzrok...i tebi uspješna oba zahvata želim.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    Tashunice, razumijem i žao mi je zbog dijagnoze. Dobro je da se dijele takva iskustva, posebno mišljenja liječnika, jer se već i na ovoj temi povezivalo upravo karcinom i mirenu. Brzo ozdravljenje i oporavak želim!
    hvala!

moj tumor je 100 % estrogenski i 100 % progesteronski ovisan.
    mirena ispušta jako male količine progesterona, koje nisu dostatne za ovaj postotak ni izbliza, a estrogena niti nema.
    realnije su mi neke druge stvari. i meni i liječnicima.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    Flopice, i ja bih osobno to odvojila. Ako spojiš, a bude kakvih krvarenja, bolova...što ja znam, kako znati što je uzrok...i tebi uspješna oba zahvata želim.
    Meni je moj onkolog- ginekolog rekao da deset posto žena koje koriste Mirenu razviju nekakve promjene na prsima.
    Ali se o tome malo priča ili čak ništa.
    Osobno nikad nisam koristila Mirenu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •