Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dakle moja ginekologica veli ovako...znaci da se dobije Mirena preko hzzo trebaju biti zadovoljeni hematoloski i ultrazvucni kriteriji.
    Dala mi uputnicu za vadenje krvi i veli da po krvnom nalazu nemam pravo....eventualno da mi dr u bolnici napise nesto da mogu dobiti to mi rekla sestra.
    E sad sta bi recimo dr u bolnici trebala napisati u nalazu da se moze dobiti preko hzzo a....jel zna tko?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle moja ginekologica veli ovako...znaci da se dobije Mirena preko hzzo trebaju biti zadovoljeni hematoloski i ultrazvucni kriteriji.
    Dala mi uputnicu za vadenje krvi i veli da po krvnom nalazu nemam pravo....eventualno da mi dr u bolnici napise nesto da mogu dobiti to mi rekla sestra.
    E sad sta bi recimo dr u bolnici trebala napisati u nalazu da se moze dobiti preko hzzo a....jel zna tko?
    Imaš nalaz od zadnje kiretaže. Meni je takav nalaz sa S.duha bio dovoljan, ali ja nisam imala jednu kiretažu, nego više i dugogodišnju povijest hormonskih problema. Imam dijagnozu - kompleksna hiperplazija.

Pitaj ginekologa jesu li dovoljni nalazi koje imaš. Ako nije dovoljno, kad budeš išla u bolnicu na kontrolu, pitaj liječnika kakvo ima mišljenje o mireni. Meni su na nalaz nakon zadnje kiretaže napisali da se status može rješavati hormonskom oralnom terapijom ili mirenom. Moja tadašnja državna ginekologica nije bila oduševljena idejom da mi postavi mirenu. Ja sam tada pokupila svoj karton i riješila to privatno, a karton kasnije preselila u drugu ginekološku ambulantu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.06.2021. at 08:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •