Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam dobila mirenu od ginekologice gdje mi je bio karton, ali nije htjela dati uputnicu za briseve i komplicirala je, pa sam je baš u tom trenutku zamijenila za suradljiviju osobu. Uzela sam mirenu, rekla "hvala puno" i otišla k privatnici na ugradnju, ali to je bilo prije više od 10 godina, tako da informacije za sadašnju situaciju ne znače ništa.

Ja bih nazvala i pitala soc. gin. mogu li dobiti mirenu o trošku HZZO, a otići na ugradnju kod privatnice. Nemaju oni s tim problema - za njih manje posla. Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam dobila mirenu od ginekologice gdje mi je bio karton, ali nije htjela dati uputnicu za briseve i komplicirala je, pa sam je baš u tom trenutku zamijenila za suradljiviju osobu. Uzela sam mirenu, rekla "hvala puno" i otišla k privatnici na ugradnju, ali to je bilo prije više od 10 godina, tako da informacije za sadašnju situaciju ne znače ništa.

Ja bih nazvala i pitala soc. gin. mogu li dobiti mirenu o trošku HZZO, a otići na ugradnju kod privatnice. Nemaju oni s tim problema - za njih manje posla. Sretno!

Hvala na odgovoru. Bezuspješno pokušavam dobiti ordinaciju, mislim da ću sutra morat osobno doći tamo.
    Imam nalaze i svog privatnika i jedne poliklinike gdje smo išli na sistematski sa poslom. Nadam se da će uvažiti mišljenja kolega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •