Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam uspjela pohvatati, da li se obična spirala može staviti dok se doji? Ja imam namjeru staviti spiralu i reći ću to svom gin na prvom pregledu ali znam da je on protiv Mirene. Ne znam zašto. A ne znam ni zašto mi zvoni u glavi da se obična ne može stavljati tijekom dojenja?!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam uspjela pohvatati, da li se obična spirala može staviti dok se doji? Ja imam namjeru staviti spiralu i reći ću to svom gin na prvom pregledu ali znam da je on protiv Mirene. Ne znam zašto. A ne znam ni zašto mi zvoni u glavi da se obična ne može stavljati tijekom dojenja?!
    Meni su stavili običnu dok sam dojila, par mjeseci nakon poroda (ne mogu sad reći koliko je bilo, 2 ili 3, nikako više od 6 i to mi je bila tlaka...

Sad me čeka Mirena već 6 mjeseci kod doktorice (imam polip i probleme s bujanjem sluznice, nalazi nisu ok, moram obaviti kontrolnu kiretažu i čekati patohistološke nalaze koji moraju biti besprijekorni, a nisu). Dr mi za sada ne želi staviti Mirenu da njezino djelovanje ne bi "prefarbalo" neki problem koji se u mom slučaju može pokazati.

Amaterski, vrlo vjerojatno će ti preporučiti da s Mirenom čekaš tih 6 mjeseci, da sluznica maternice potpuno zacijeli i da se situacija stabilizira. Bakrenu bi ti mogli staviti i prije. Odabir Mirene ovisi o drugim stvarima - ako inače imaš jake i obilne menstruacije, ona je i te kako preporučljiva. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •