-
Ja sam se poslije trećeg poroda već skoro pa 100% odlučila za Mirenu. Kako imam zdravstveno osiguranje u Slovenije ide na recept...Ali... U Sloveniji se koristi jedno 6g i sve više je loših iskustava (jer je na recept pa je dostupna množici ljudi tako da je puno žena koristi). Jedna prijateljica je promijenila dvije, sa prvom je imala same probleme - bolovi, krvarenja, itd...da bih na kraju ustanovili da su je krivo stavili. Izvadila je tu Mirenu, dobila neke ultra jake hormonske pilule da se sve uravnovesi i onda stavila novu Mirenu. I opet problemi, pala je u depresiju, pa dobila artritis, boljele su je noge... Odlučila se da je izvadi a Mirena se toliko urasla u nju da je morala na operaciju pod anestezijom da su je izvadili...Mah..Druga prijateljica je isto pala u depresiju nakon stavljanja Mirene. A treća je stalno krvarila, onako obilno, da je morala stavljati djećje pelene jer nijedan uložak nije bio dovoljno dobar...I takvih priča sam se naslušala. Sve su to priće i iskustva prijateljica ne samo nekih žena koje neznam, tako da se na kraju ipak nisam odlučila na Mirenu jer je stvarno prekratko na tržištu da bi se sve znalo. Pogooglajte malo po stranim stranicama, čini mi se da je u zadnje vrijeme više negativnih nego pozitivnih iskustava. Kada dobro razmislim imam samo jedno prijateljicu koja je s Mirenom zadovoljna u svim pogledima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma