Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, zna li možda koja (mislim pitati ću ginića ali dok dođem do njega), ako su mi hormoni iz kontracepcijskih poremetili kolesterol, trigliceride i parametre koagulacije smijem li ja uopće i pomisliti na Mirenu, budući da i ona sadrži hormone?
    ja sam imala moždani i imam mirenu.
    jedno s drugim nikakve veze, jer hormoni djeluju samo lokalno, a ne kao tablete.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    jedno s drugim nikakve veze, jer hormoni djeluju samo lokalno, a ne kao tablete.
    A i nema estrogena u Mireni, samo progesteron. Estrogen je odgovoran za većinu "problema" s tabletama.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam se i ja zainteresirala za ovu tetu mirenu. Naime, s obzirom da godinama pijem tablete protiv hipertenzije mislila sam da bilokakva hormonska kontracepcija kod mene ne dolazi u obzir, ali kako čitam vaše postove to izgleda ne djeluje na principu ovih klasičnih kontrac. tableta. Zbunjuje me jedino što mi je moj ginekolog nikad nije spomenuo, nego mi je s obzirom na moj povišeni tlak izričito rekao da bi kod mene u obzir došla klasična spirala kao metoda kontrole začeća na što se ja nisam htjela odlučiti s obzirom na dosta neugodnih iskustava koje sam čula od drugih žena.
    E sad, imam 38 god., više ne mislim rađati, a vidim da mi strah od trudnoće ubija i ovo malo libida koje imam, pa se pitam da li da odem kod liječnika i pitam ga za ovu mirenu bez obzira na moj zdravstveni problem? Inače, moram napomenuti da na jajnicima uvijek "uzgajam" nekakve ciste, te me zanima da li netko zna može li se mirena ugraditi i u takvim slučajevima?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dali netko ima iskustva sa vađenjem spirale.Naime,ja odlučih (iz vjerskih razloga) mirenu izvaditi van.I jedva čekam da napokon dobijem normalni ciklus,da se osječam kao žena.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    Dali netko ima iskustva sa vađenjem spirale.Naime,ja odlučih (iz vjerskih razloga) mirenu izvaditi van.I jedva čekam da napokon dobijem normalni ciklus,da se osječam kao žena.
    Nije mi jasno zašto si je onda (iz vjerskih razloga) uopće stavljala?

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    X
    Pa jel to zaj.......a ili ozbiljno?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    X
    Pa jel to zaj.......a ili ozbiljno?
    Nisam nigdje vidjela da se s tolikim čuđenjem ispitivalo zašto netko stavlja spiralu.Svatko ima svoje razloge.lp.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto se čudiš? Pa ljudi se s godinama mijenjaju, mijenjaju nam se stavovi, i ja drukčije razmišljam o nekim stvarima nego prije npr. 3-4 godine...

ana.m, ja sam donijela spiralu, soc. gin. ju ugradila, i nisam ništa platila. Mislim da ti soc. gin. ne smije naplatiti (iako ne smiju ni UZV naplaćivati, a neki to rade).
    Posljednje uređivanje od martinaP : 10.11.2010. at 10:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •