-
Ja imam mirenu godinu i pol dana. Prva tri-četiri mjeseca sam imala neuredna krvarenja, curilo bi par dana, pa par dana ne, pa opet curilo i takooo. Pomalo je bilo dosadno, jer nikada nisam znala da li ću krvariti ili ne. Nakon toga menstruaciju uopće nisam imala, nikakvu. Iz čista mira dobila sam je u kolovozu. Iznenađenje! Unatoč mireni i tome što nemam menstruaciju, kada bi je odokativno trebala imati, ja imam simptome kao da je imam. Sve osim krvarenja! Dakle, osjetljiva prsa, napuhanost u trbuhu, bolovi i probadanje u jajnicima, imam osjećaj pečenja- kao da imam upalu. To traje par dana i onda opet mir.... do idućeg "ciklusa". Navikla sam se, a šta ću.
Kupila sam je u ljekarni, stavio mi je socijalni ginić bez ikakve naplate usluge stavljanja.
E sada, ono šta mene zanima je sljedeće- ima li mirena abortivni učinak? Nalazim oprečna mišljenja u literaturi, pa bi htjela čuti iskustva onih žena koje je već imaju. Šta vi mislite, kako se osjećate? Ja ne znam šta bi mislila, iako se pribojavam da ima, jer to nikako ne bi htjela. Eto, da čujem vas.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma