Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam par mjeseci nakon poroda stavila obicnu spiralu. Bila je to prva spirala u zivotu. Prije sam pila cilest. Sa tom obicnom spiralom sam izdzala godinu dana i vise nisam mogla jer sam imala uzasno jaka krvarenja i uzasne bolove. Npr. Za vrijeme menge nisam mogla bez tampona i nocnih ulozaka otici u shoping po speceraj.
    Izvadila sam ju i stavila mirenu, sve u jednom dolasku doktoru. Sad ju imam cca 5 mjeseci i preporodila sam se.
    Krvarenja su takva da nosim dnevne uloske, redoviti ciklusi, nema bolova, nema pms-a.
    Obzirom da nemam namjeru vise radjati, ja sam savrseno zadovoljna jer tablete vise ne zelim piti a svi drugi nacini kontracepcije mi nisu prihvatljivi

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo ja upravo danas stavila Mirenu: nije pretjerano bolilo, tek nekih 30-tak sekundi boli, slične menstruacijskoj. Ugradila sam ju kod privatnog ginića, koštalo je 1600 kuna u što je uključen i kontrolni pregled za cca 6 tjedana. Javim se za par mjeseci s dojmovima. (moja 2 frendice ju isto imaju već par godina i oduševljene su!!)

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa Vidi poruku
    ......preporodila sam se.
    Krvarenja su takva da nosim dnevne uloske, redoviti ciklusi, nema bolova, nema pms-a.
    Obzirom da nemam namjeru vise radjati, ja sam savrseno zadovoljna jer tablete vise ne zelim piti a svi drugi nacini kontracepcije mi nisu prihvatljivi
    Potpis; što se cisti tiče ja sam dosad bila stalni kandidat s cistama i polipima, ali bilo je bitno da u trenutku stavljanja imam ok papa nalaz, stupanj čistoće i nikakvih cisti, što sam hvala ti bože nedavo i dočekala. I nedavno je stavila-zasad sam jako zadovoljna, ali treba proći par mjeseci da mogu objektivno reći hoće li to i potrajati.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Podižem temu, jer sam pisala odavno na ovom topicu i hvalila mirenu na sva usta. Ipak odlučila sam ju izvaditi nakon 4 godine. Pretpostavljam da su mnogi moji problemi vezani uz nju, izmeđuostalog hipertireoza i sve ono ružno što ona donosi. Eto.... javim se s dojmovima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •