Citiraj silverinne prvotno napisa Vidi poruku
eto, srela ja jučer svoju gin i kažem joj šta bih htjela a ona će da u 10god nije nikad postavljala bez menstruacije, da šta će mi to, da bi ona to s malo dabrostona potaknula ali sve nešto nesigurno i na kraju mi kaže da će zvati svog mentora da ga pita... a nije baš mlada i friško s faksa... meni se menga ne čeka jer je i inače nemam bez hormona, a dojim svoju mrvicu i bojim se svega što bi nam to moglo kompromitirati. a što se zaštite tiče - kondomi su mi veliko ne jer mi je i s lubrikantima jako neudobno (a probali ih hrpu), mirena mi je nekako najdraža varijanta... šta bi vi cure na mom mjestu? ona mi nekako zvuči nesigurna (doktorica)
Očito nije dovoljno educirana
Ja sam uzela Mirenu baš zbog toga što nisam htjela ugroziti dojenje. što se tiče menge ja sam od onih nesretnica koje ju nakon svakog poroda dobijem odmah nakon 5 tjedana...i ciklusi su mi uvijek bili redoviti bez obzira na dojenje...a za vrijeme ciklusa sam imala muku jer sam uvijek imala manje mlijeka, otkad imam mirenu, količina mlijeka mi nije varirala...tj nije ovisila o ciklusu tako da ju preporučam što se dojenja tiče...
Druga stvar je što mi se neke nuspojave koje imam ne sviđaju baš..ali s vremenom se smanjuju...