-
Meni je stavljena Mirena prije par dana u bolnici ali pod općom anestezijom jer sam imala još par zahvata uz nju . Prvo mi je pokušao staviti moj privatni ginekolog ali nije uspio jer sam imala prije 2 god klasičnu konizaciju , na kraju se ispostavilo amputaciju grlića maternice . Pokušao je sa lokalnom anestezijom ali je brzo odustao jer nije bilo šanse da mi napravi prethodnu dilataciju grlića , odnosno proširenje grlića da bi Mirena uopće mogla ući . Inače Što se tiče cijene , platila sam je 926 kn u ljekarni , uzela sam par brojeva i zivkala , svugdje se uglavnom treba naručiti , al ako zovete ujutro , ona je već popodne tu . Cijene su varirale od 926 kn pa do 1200 . Moj gin bi mi uzeo još 200 kn za postavljanje i to je to , međutim kako nije uspio , nisam platila ništa . Morala sam na operaciju , ponijela je sa sobom u bolnicu , i tamo su mi je besplatno stavili . Inaće Mirenu su moi preporučila 4 različita ginekologa , moj kaže , da on ove obične ugrađuje besplatno , jer rijetko koja žena ih više preferira , i on je općenito puni zadovoljniji sa Mirenom , pogotovo u slučajevima kada su obilne i bolne menstruacije kao što su moje .
Ja nemam nikakvih tegoba u ovih prvih par dana , malo sam krvalila , ali zbog zahvata , a ne Mirene . Sad čekam prvi ciklus i onda ne pregled da vidimo jel na mjestu . Mislim da je ona dobar izbor , mada sam u bolnici upoznala ženu koja je imala godinu i pol , al je stalno krvarila , uvijek neke točkice , i odlučila je ipak izvaditi , i nakon toga odmah isti mjesec ostala trudna . Ja se nadam da će meni moja poslužiti , više radi zdravlja nego ičeg ostalog , ali mislim da nijedan doktor je neće preporučiti bezveze i radi svog interesa , jer ju sam kupiš doneseš i on ti je ugradi za dvjestotinjak kuna , a to njima i nije baš neka lova radi koje bi te navlačili . Sve u svemu , sad ćemo vidit kakva će moja biti , mene je sad više strah kako ću je vadit za 5 god , nego išta drugo ; ))
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma