Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Super, hvala ti. Znači, uz običnu postoji šansa za obilnijim menstruacijama? Meni je sestra kod gin rekla da oni još nikome nisu stavljali Mirenu, ovaj moj je stari zadrti kad je to u pitanju (i još puno drugih stvari), on je za običnu. Otići ću na taj pregled kad bude vrijeme pa ću popričati s njim, ne znam ima li smisla forsirati Mirenu i eventualno otići kod privatnice da mi ju stavi ili staviti običnu pa viditi što će biti

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Super, hvala ti. Znači, uz običnu postoji šansa za obilnijim menstruacijama? Meni je sestra kod gin rekla da oni još nikome nisu stavljali Mirenu, ovaj moj je stari zadrti kad je to u pitanju (i još puno drugih stvari), on je za običnu. Otići ću na taj pregled kad bude vrijeme pa ću popričati s njim, ne znam ima li smisla forsirati Mirenu i eventualno otići kod privatnice da mi ju stavi ili staviti običnu pa viditi što će biti
    I moja gin je protiv Mirene "jer sam mlada" - imam 33, a ona smatra da je donja granica dobi 35 godina (mislim, koja razlika...). Inzistirala je na običnoj, iako sam joj više puta naglasila da su mi menstruacije oduvijek obilne (jedino sam pod pilulama imala normalne menstruacije), a struka ne preporuča bakrenu spiralu ženama s obilnim M (jer se po njoj obično M pojačaju). Pa sad koristim velike uloške za inkontinenciju jer su mi ovi obični premali, a spirala i tampon ne idu zajedno. Ljuta sam zapravo najviše na sebe jer sam ju poslušala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •