Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Trina, ja sam nakon par mjeseci prešla na dnevne uloške, one male. A prije sam drugi i treći dan koristila noćne uloške, one najveće, i to maksimalno dva sata jedan. Potop.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Trina, ja sam nakon par mjeseci prešla na dnevne uloške, one male. A prije sam drugi i treći dan koristila noćne uloške, one najveće, i to maksimalno dva sata jedan. Potop.
    ajme to je i moj problem...meni su drugi,treći i četvrti dan ko da sam špinu doli otvorila..noćni ulošci cili dan na meni...a traje mi sveukupno (dok sam ono baš ful čista) nekih 7-8 dana..najgore mi to padne ljeti, kad moram te velike uloške po cile dane držati po onoj vrućini..

ja sam bila na papi, u petak zovem za nalaz, ako je u redu, onda čekam menstruaciju da je mogu staviti..

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo da se i ja pohvalim...
    Papa uredan, sutra idem na postavljanje

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    ..noćni ulošci cili dan na meni...a traje mi sveukupno (dok sam ono baš ful čista) nekih 7-8 dana..najgore mi to padne ljeti, kad moram te velike uloške po cile dane držati po onoj vrućini..

..
    Ništa noćni ulošci, meni su ok samo oni veliki za inkontinenciju .

offt:
    Boxica, koliko ti traje M s Cerazettama? Evo mi brlja već 7. dan, niti za uložak, a niti da stane...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    ...Boxica, koliko ti traje M s Cerazettama? Evo mi brlja već 7. dan, niti za uložak, a niti da stane...
    kad sam ih počela piti, brljalo mi je puna dva mjeseca
    gin mi je rekao da je normalno

onda se to stabiliziralo, pa sad imam svaka dva mjeseca po 3-4 dana brljavljena
    jučer ujutro sam popila zadnju tabletu (po naputku), danas i sutra ništa, sutra popodne idem po Mirenu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •