Ne mogu to ni zamisliti..zadnji put sam bila na rubu nesvjestice zbog obilnosti krvarenja..preporodit ću se ako se to toliko smanji.
Moje krvarenje je skoro pa stalo, još nešto traje ali minimalno (ovo je za Jelenu koja želi izvještaje)
Ne mogu to ni zamisliti..zadnji put sam bila na rubu nesvjestice zbog obilnosti krvarenja..preporodit ću se ako se to toliko smanji.
Moje krvarenje je skoro pa stalo, još nešto traje ali minimalno (ovo je za Jelenu koja želi izvještaje)
Meni kasni M, već 5 dana. Kad stigne, moram provjeriti je li stigla Mirena za mene. Bez ikakve medicinske podloge, ja sam zaključila da kad jedan jajnik ovulira da mi je dulji ciklus, a kad drugi da mi je kraći ciklus. Ovulacije me ne bole baš pa nisam sigurna kad je (a i tlaka mi to pratiti više nakon 10 godina IVF-a). Do pred nekih 6 mjeseci bila mi prilično stabilna M, sad ili cca 22 ili cca 40 dana.
evo ja danas popodne stavila M...
imam blage grčiće maternice, ali je gin rekao da je to ok...
kao za 2-3 dana bi se trebali početi izlučivati hormoni koji će mi smiriti maternicu
kontrola mi je da dva mjeseca ili ranije ako osjetim da nešto nije kako bi trebalo biti