Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A što to znači "nešto nije kako bi trebalo biti?". jel ti detaljnije objasnio što je normalno a što nije. Moj nije nešto išao u detalje, rekao je samo da ako budem obilno krvarila da onda nije ok i da dođem, inače ne treba ni kontrola ni ništa. Ja imam nekakav tamnosmeđi iscjedak, u životu to nisam imala, kao ni Mirenu doduše, pa ne znam da li da ignoriram ili ne. Neću ih zvati jer sestru znam privatno i odgovaral me od Mirene, ne znam zašto, i ne da mi se slušati ono što očekujem da će govoriti.
    ako bi ju osjetila znači da se pomaknula ili ako bi mi smetala za vrijeme odnosa, a to ne bi smjela

ova kontrola za dva mjeseca je jer mi je rekao da se hoće pomaknuti za ta dva ciklusa t. uslijed krvarenja

što se tiče isjetka to ti je normalno (ja sam s Cerazettama tako puna dva mjeseca) jer je mala doza hormona

ja sam jučer krvarila nakon stavljanja i sada imam lagano krvarenje
    ali od jučer navečer i jutros imam i laganu vrtoglavicu! anyone? (ja sam si to prepisala prestanku uzimanja tableta i krvarenju koje nisam imala dvije godine)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ali od jučer navečer i jutros imam i laganu vrtoglavicu! anyone? (ja sam si to prepisala prestanku uzimanja tableta i krvarenju koje nisam imala dvije godine)
    to ti je normalno, moja frendica je isto prvo vrijeme nakon stavljanja Mirene imala vrtoglavice, no nije dugo trajalo.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    to ti je normalno, moja frendica je isto prvo vrijeme nakon stavljanja Mirene imala vrtoglavice, no nije dugo trajalo.

sad mi je lakše

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ...ja sam jučer krvarila nakon stavljanja i sada imam lagano krvarenje
    ali od jučer navečer i jutros imam i laganu vrtoglavicu! anyone? ...
    da rezimiram...vrtoglavica se bila javila neka 4 sata nakon postavljanja i prestala otprilike 30 sati nakon javljanja...
    od onda sve super

krvarenje je bilo samo tih par sati nakon postavljanja (četvrtak), drugi dan (petak) brjavljenje, subotu sve ok
    čak su mi se i grčevi smirili

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •