Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    i ja kad sam htjela, nije išlo...
    a E. i I.G. su uletili kad sam im se najmanje nadala

a danas nakon dva CR u godinu dana, puknuća maternice i jedva preživljenog zadnjeg poroda uopće nemam namjeru dovoditi muža u situaciju da mora birati ja ili dijete ili čak da bez tog biranja ostavim troje ili u najgorem slučaju dvoje djece bez majke
    Boxica
    Nadam se da te nisam povrijedila svojim komentarom. Svi imaju nekih problema i ne treba ih rangirati. Meni je samo zgodno, da ne kažem SF, pošto sam inače na MPO topiku, da čujem da se neki ljudi moraju čuvati da ne zatrudne.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Boxica
    Nadam se da te nisam povrijedila svojim komentarom. Svi imaju nekih problema i ne treba ih rangirati. Meni je samo zgodno, da ne kažem SF, pošto sam inače na MPO topiku, da čujem da se neki ljudi moraju čuvati da ne zatrudne.
    Nitko se nebi uvrijedio na tvoj komentar, naravno. Ali jednostavno, ova tema nije za cure koje se bore s neplodnošću nego se zna što je primarna uloga Mirene.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Nitko se nebi uvrijedio na tvoj komentar, naravno. Ali jednostavno, ova tema nije za cure koje se bore s neplodnošću nego se zna što je primarna uloga Mirene.
    Trina, ali primarna uloga Mirene i nije kontracepcija, nego regulacija prekomjernih krvarenja. I danas ima ginekologa (čak ne mali broj, neki od njih vrlo cijenjeni u npr. hrvatskim okvirima) koji zastupaju stav da Mirenu ne treba ugrađivati samo za kontracepciju, da to nije opravdano s medicinskog stanovišta. Vrijeme će tek pokazati tko je u pravu, sad još ona i nije tako dugo u upotrebi da bi se moglo sa sigurnošću tvrditi.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Boxica
    ajme ženo, pa gdje bih ja došla kad bi se na sve vrijeđala!

a činjenica je da će uvijek biti onih koje ne mogu ostati trudne, koje ne žele ostati trudne, koje ne smiju ostati trudne, koje zatrudne od prve...
    meni osobno je SF imati trudnoću bez ikakvih komplikacija i roditi u terminu...tako da svi nosimo neki svoj križ kako se kaže

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •