Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se apsolutno slažem - meni je to bilo prezbrčkano, zato sam i odustala. Nisam se mogla pomiriti s tim da se moje tijelo toliko treba navikavati na neke druge hormone, jer u stvari kad se navikne onda znači da je nešto moje pošeremećeno... uglavnom mislila sam da mogu, al nisam mogla.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    ja se apsolutno slažem - meni je to bilo prezbrčkano, zato sam i odustala. Nisam se mogla pomiriti s tim da se moje tijelo toliko treba navikavati na neke druge hormone, jer u stvari kad se navikne onda znači da je nešto moje pošeremećeno... uglavnom mislila sam da mogu, al nisam mogla.
    Vjerojatno bih i ja ovako razmišljala da je imam izbalansirane hormone. Al ja imam višak estrogena. Jeste vi radile hormonalnu sliku? Ja malo iz IVF priče, većina nas malo žešće prati hormonalne promjene.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kak ste s kontrolama? meni je 12.11.2012. postavljena i danas sam isla na kontrolu, dr (koja mi je inace odlicna) je uzela obrisak za papu i to je to...rekla mirena je na mjestu...
    ne kuzim kak zna da je na mjestu bez uzv...
    vi idete na uzv ili ne?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    kak ste s kontrolama? meni je 12.11.2012. postavljena i danas sam isla na kontrolu, dr (koja mi je inace odlicna) je uzela obrisak za papu i to je to...rekla mirena je na mjestu...
    ne kuzim kak zna da je na mjestu bez uzv...
    vi idete na uzv ili ne?
    moj ginekolog (privatnik) je stava da su kontrole poslije stavljanja mirene bespotrebno bacanje novca. sljedeća kontrola je redovni ginekološki

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •