Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zhang, ja sam se preporodila nakon što sam je izvadila. Od tada je prošlo cca 3 mj i napokon osječam da sam svoja. Nema više akni, nema više napuhnutog trbuha, celulit se povukao, grčevi kod ovulacije su podnošljivi... I napokon sam dobila prave stvari, mislila sam da će mi biti cool to što jih nemam ali sam na kraju skužila da me je to jako nerviralo... I rekla sam - nikada više igre sa hormonima...
    Baš mi je žao zbog tvog novčang uloga (nije maleni), ja imam slovensko zdravstveno osiguranje pa mi je išla na njihov teret (tamo je besplatna).

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

[QUOTE=In love;2734205]Zhang, ja sam se preporodila nakon što sam je izvadila. Od tada je prošlo cca 3 mj i napokon osječam da sam svoja. Nema više akni, nema više napuhnutog trbuha, celulit se povukao, grčevi kod ovulacije su podnošljivi... I napokon sam dobila prave stvari, mislila sam da će mi biti cool to što jih nemam ali sam na kraju skužila da me je to jako nerviralo... I rekla sam - nikada više igre sa hormonima...
    Baš mi je žao zbog tvog novčang uloga (nije maleni), ja imam slovensko zdravstveno osiguranje pa mi je išla na njihov teret (tamo je besplatna).[/QUOT

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno mirena

drage žene,čuvajte se mirene,one koje su osjetljive nemojte stavljati,ja sam imala 3 mjeseca,tresla se ko luda,cice bole grozno a krvarim svako malo,sad izvadila još se loše osječam.....to je sve kemija i biznis,čuvajte se....

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivančić prvotno napisa Vidi poruku
    drage žene,čuvajte se mirene,one koje su osjetljive nemojte stavljati,ja sam imala 3 mjeseca,tresla se ko luda,cice bole grozno a krvarim svako malo,sad izvadila još se loše osječam.....to je sve kemija i biznis,čuvajte se....
    družim se s mirenom gotovo 8 godina
    i dala bih nobelovu nagradu onom ko ju je smislio

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    družim se s mirenom gotovo 8 godina
    i dala bih nobelovu nagradu onom ko ju je smislio
    X

upravo stavila drugu.

najbolja prijateljica na svijetu

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

baš mi je drago da vam je dobro,ja se još uvijek bolesno tresem i nemogu reći ništa lijepo o njoj, strašno nešto.......

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivančić prvotno napisa Vidi poruku
    baš mi je drago da vam je dobro,ja se još uvijek bolesno tresem i nemogu reći ništa lijepo o njoj, strašno nešto.......
    Nazovi ginekologa i pitaj.

Možda se slučajno poklopilo s nekom virozom ili drugom boleštinom - i ja znam dosta žena koje imaju mirenu, nikad čula ovako nešto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •