Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nisam sad neko vrijeme zavirivala na temu, sillyme, vjerojatno si već dala ugraditi.
    Ja nisam uopće rodila pa mi je svejedno dr. uspjela bez anestezije ugraditi Mirenu. Gore sam napisala - neugodno, al kratko traje. Nema šanse da bih uzela anesteziju za to.

Ja sam tak-tak što se mirene tiče. Imala sam spotting prije mirene, imam ga i sada. Imam i dalje M, solidnog intenziteta, ali nemam izljeve koje sam imala prije. Bolovi su se nešto smanjili, al popijem jedan neofen prije spavanja jedan dan da se naspavam. Isto sam dva mjeseca poslije ugradnje dobila visoku temperaturu i prestrašne bolove, morala sam uzimati antibiotike. Ispalo mi je puno kose, tek sad nakon 9 mjeseci mi se oporavlja kosa i u biti se sve vraća. Jedino zbilja pozitivno je da se stanjio endometrij, ali tek nakon 8 mjeseci, a zato sam ju i stavila. Udebljala se jesam cca 1-2 kg, al nisam sigurna je li to od mirene, bilo je i drugih razloga. Cice su mi i dalje između B i C cupa, hvala bogu nisu narasle do D kada grudnjaci postaju ozbiljnijim odjevnim predmetom
    Posljednje uređivanje od Jelena : 12.03.2015. at 11:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •