Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probat cu pročitati svih 10 strana, ali molim iskustvo mirena radi obilnih dugotrajnih krvarenja uzrokovanih velikim miomom i posljedicne teške anemije
    vidjela sam na 1. stranici pozitivno iskustvo korisnice koja nije vise nije aktivna pa ne mogu pregledati njene postove, ako je poslije promijenila mišljenje
    ja se spremam staviti je na jesen, ali ste me pokolebale

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    probat cu pročitati svih 10 strana, ali molim iskustvo mirena radi obilnih dugotrajnih krvarenja uzrokovanih velikim miomom i posljedicne teške anemije
    vidjela sam na 1. stranici pozitivno iskustvo korisnice koja nije vise nije aktivna pa ne mogu pregledati njene postove, ako je poslije promijenila mišljenje
    ja se spremam staviti je na jesen, ali ste me pokolebale

brojim skoro 3,5 godine. primarni razlog su bile dugotrajne i obilne menstruacije i kontracepcija, naravno. jedina nuspojava je da nemam menstruaciju, što je pšredobro. osjetim kad bi trebala biti ali bez pms-a (ok, to nisam imala niti prije), nekakvih bolova. željezo je super.
    nemam nikakvih promjena što se tiče kilaže (višak je i otprije), povećanja grudi, promjena raspoloženja. miome sam imala i prije, čak su se 2 smanjila
    prije stavljanja papa je morao biti uredan, vadila sam krv (KKS i koagulaciju) i isto sve moguće briseve - sve je bilo ok

uglavnom, jako sam zadovoljna i kad ova istekne idem po sljedeću

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •