Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sad ja malo s Marsa, al zar ima još neki izlaz iz maternice na koji bi Mirena mogla odšetat u abdomen? Ja mislim da u jajovod ne može, a dolje svi putevi vode u Rim

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ja malo s Marsa, al zar ima još neki izlaz iz maternice na koji bi Mirena mogla odšetat u abdomen? Ja mislim da u jajovod ne može, a dolje svi putevi vode u Rim
    I meni bi bilo nelogično da izađe kroz jajovod, ali ništa nije nemoguće, bojim se.
    Moja susjeda, već dvije godine u menopauzi, je išla izvaditi mirenu, rekli su joj da ne mogu do nje i naručili je na kiretažu. Nazvala je nakon operacije, uspavali su ju, i probudili na op. stolu, da joj kažu kako se nešto dogodilo i da li pristaje da joj odstrane cijelu maternicu . Pristala je, opet su ju uspavali i završili operaciju. Još nije doma, i nije mi rekla detalje.
    Brr, srećom su moju uspjeli izvaditi "samo" kiretažom.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I meni bi bilo nelogično da izađe kroz jajovod, ali ništa nije nemoguće, bojim se.
    Moja susjeda, već dvije godine u menopauzi, je išla izvaditi mirenu, rekli su joj da ne mogu do nje i naručili je na kiretažu. Nazvala je nakon operacije, uspavali su ju, i probudili na op. stolu, da joj kažu kako se nešto dogodilo i da li pristaje da joj odstrane cijelu maternicu . Pristala je, opet su ju uspavali i završili operaciju. Još nije doma, i nije mi rekla detalje.
    Brr, srećom su moju uspjeli izvaditi "samo" kiretažom.
    Pa koliko dugo je imala?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •