Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
10 mjeseci poslije, ja još uvijek imam spotting kroz praktički cijeli mjesec, posreći mi se eventualno po 5 dana da nema ništa. Još sam i gardnerellu navukla. S kilama sam na +6, kosa i dalje opada, iako manje. I već riješena da je izvadim (mada s velikom tugom jer sam sa živcima nikad bolje), izvadim željezo, a ono s 3 došlo na 17!
I što sad? Osnovna svrha terapije je ispunjena. Da se pomirim sa spottingom? Gardnerelle sam se zasad riješila, da je izvadim ako se vrati? Što biste vi napravile?
pretpostavljam da je razlog anemiji bila preobilna menstruacija?
ako je izvadiš, opet će ti pasti željezo, zar ne?

a daj reci ovo za opadanje kose - meni opada već dugo vremena, pa sam pomislila da bi uzrok mogla biti anemija. I doista, željezo mi je bilo 1. Zato sam je i stavila.
To je bilo u travnju. U svibnju dobijem koronu. I sad, ne znam kakav mi je status sa željezom, pretpostavljam da se popravilo, ipak su oskudnije te menstruacije. Ali kosa mi i dalje opada. Budući da sam čula da je opadanje kose česta nuspojava korone, ne znam više jel mi opada jer se željezo još nije popravilo (ili se korijen dlake još nije oporavio?) ili od korone. A sad evo još jedne varijable u jednadžbi. Zar kosa može opadati od Mirene?