-
Osoblje foruma
Ja sam je stavila prosli petak, nije bilo u vrijeme menstruacije i bio je nepoznat dan ciklusa (mojem ginekologu je svejedno, a i meni je bilo). Trajalo je stvarno sve skupa manje od 10 minuta, a nisam osjetila prakticki nista. Imam inace izuzetno visok prag boli. Rodila sam dva puta, vaginalno.
Nakon postupka sam mozda 24h imala vrlo blagi spotting, rekla bih zapravo blago obojano izbacivanje lubrikanta koji su koristili. Nije bilo bolova, nisam nista uzimala ni prije, ni poslije. Jedno 24h sata sam imala osjecaj da mi je maternica puna zraka i bila mi je neugodna kad bih se jako, jako presavinula prema naprijed. Probudila sam se kao nova sljedeci dan.
Prije postupka, ginekolog je objasnio da, ako cerviks nece pristati na instalaciju, ima neki instrument s kojim ga primi i rasiri, sto ce trajati mozda 2-3 sekunde i eventualno biti neugodno. Ovo mi nije trebalo, tako da nemam iskustva.
(Ako je slucajno netko upratio da sam do nedavno pisala da sam u menopauzi... da, istina je, do nedavno sam bila u menopauzi. Sad vise nisam. Preokrenuli se hormoni taman nakon cijepljenja Modernom. Preporucam svima.
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma