-
Osoblje foruma
Nisam inace uopce od glavobolje, mozda me glava boli 1-2 puta u godini i to obicno znam zbog cega (neki veliki pomak u tlaku zraka i slicno). Enivej. Otkako sam stavila Mirenu prije tocno dva tjedna, svako malo me glava bolucka. Uzela sam ibuprofen samo jednom, ali sad se vise ne sjecam bi li to i inace bio jedan od dana kad me boli glava. Nije nista strasno (mada je moj osjecaj za bol skroz pomaknut), nemam potrebu nesto uzimati zbog toga, ali nije uobicajeno za mene.
Prodje li to nekad? Svakako mi se ne da ovako godinama.
Od drugih nuspojava, mislim da mi se donji abdomen napokon relativno ispuhao, ali navecer pogotovo jos uvijek osjetim nadutost slicnu onoj u PMS-u. Spotting malo imam, malo nemam. Nekad je smedje, nekad roskasto. Od nekih skroz subjektivnih stvari, opet imam osjecaj da sam u vjecnom PMS-u, kao prije HRT-a. Mislim da ce mi faliti vanjski dodatak estrogena. Ginekolog je rekao da cu mozda morati probati nadopuniti nekakvih prirodnim preparatima. Probala sam prije HRT-a i to, ali nista se nije dogadjalo (iako sam tad imala daleko losije nalaze).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma