Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me dali itko ima slicne simptome od mirene. Nekako sam napuhnuta i imam cesto vjetrove. I imam osijecaj kao da cu dobiti mengu i danas me onako bole jajnici kao kad trebam dobiti. A stavila sam u utorak. I danas sam malo krvarila...to je dr rekao da ce biti normalno.
    I znaci rekao je dr da postoji mogucnost da ispadne.....pa sada me zanima kako cu znati jel ispala?
    Jesi je vidjela prije ugradnje? Vidjet ces je,ako ispadne. Nije mikroskopska.

Ja sam bila napuhnuta sigurno dva tjedna, a osjecala sam se kao da mi je medju nogama bojler sigurno jedno 24h. Nakon toga sam jos neko vrijeme imala PMS simptome, a onda i normalno krvarenje, kao nekad prije menstruacija. Rekao je ginekolog da je to i ocekivao jer sam imala endometrij od 3mm desetak dana prije ugradnje. Nakon toga sam imala spotting jedno 2-3 mjeseca, a sad je sve super. Stavila sam je 1.10. prosle godine.

Ginekolog je rekao da ne trazim nikakve konce jer se konac smota ispred grlica i rijetko tko ga moze naci. Nakon prevelikog broja uplasenih zena, struka je odlucila da se nikakve konce ne treba traziti. Bila sam na kontroli nakon mjesec dana i sad vise ne trebam nista.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ako kažeš da hoćeš mirenu socijalnom trebao bi ti u najmanju ruku dati uputnice za briseve, a ako su ti nalazi za mirenu onda možda i dobiješ samu mirenu na račun hzzo.
    No ne vjerujem da bi ikako bilo moguće da je on naruči a netko drugi postavi. Ako ju je naručio za tebe onda vjerojatno mora imati i zabilježeno da ju je i postavio.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 15.05.2023. at 18:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •