Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: ZPB 2005. (24. dio)

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala svima na pohvalama, nos tvarno su sve cure sudjelovale i svakodnevno smo se dogovarale što ćemo kako ćemo, dodouše, dogovori su trajali beskrajn o jer se treba njih 10 usuglasiti :D, ali drago mi je da si zadovoljna, i da se tvom mužu sviđaju papučice 8)

hej Paulita
    ne misliš li da je lovro premali i preslab za rodi?
    no, valjda si pročrčkala sve info

Jakov ne laže niti izmišlja, zapravo, baš se u zadnje vrijeme trudi slikovito prepričati što se sve događa.
    ali nije još izmislio nešto, osim priča za laku noć za koje ga potičem da ih sam priča.
    no i onda uzme moju šprancu, pa samo malo promijeni svoju priču i likove.

e i moram se pohvaliti, ali žene, kako J. igra memory to je za ne povjerovati. :shock:
    __________________________________________________ ___________
    sutra idemo na dva helloween partija, i totalno se veselim.
    danas budemo od susjeda uzeli bundeve pa ih čeprkali, valjda nešto bude ispalo, kostimić već imamo i super smo strašni!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Paulita, drago mi te opet čuti!
    Rodi xr - jel' to ona nova što se naslonu može podešavati nagib i s isofixom? Tu smo si i mi zabilježili za slijedeću. Baš me zanima kakva će vam biti iskustva. Javi.

(...)
    Slovo R. Lovre ga može normalno izgovoriti (npr. riba ribi grize rep) ali ga ne koristi prečesto. Nemam pojma zašto. :?
    U riječi TREBAM ga koristi uvijek i bez iznimke.

Laganje. Pa ne laže baš, više izmišlja. Pričala sam vam kako je ljetos ispričao baki kako se 'tata tuče mamu'?

'Prenošenje informacija' (nemam bolju formulaciju). Zaključili smo da moramo početi paziti što pričamo pred Lovrom, jer iako ne daje znakove da prati razgovor, uredno sve upija i ponešto i prenosi dalje. :shock: Tako je jučer baki više puta rekao: 'U pravu si'. Kad ga je pitala što mu to znači, rekao je: 'Mama i tata su se svađali i onda je tata rekao mami U pravu si'.
    Dakle, nema više ogovaranja pred djetetom.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Laganje. Pa ne laže baš, više izmišlja. Pričala sam vam kako je ljetos ispričao baki kako se 'tata tuče mamu'?

'Prenošenje informacija' (nemam bolju formulaciju). Zaključili smo da moramo početi paziti što pričamo pred Lovrom, jer iako ne daje znakove da prati razgovor, uredno sve upija i ponešto i prenosi dalje. :shock: Tako je jučer baki više puta rekao: 'U pravu si'. Kad ga je pitala što mu to znači, rekao je: 'Mama i tata su se svađali i onda je tata rekao mami U pravu si'.
    Dakle, nema više ogovaranja pred djetetom.
    umirem od smijeha

josie jedva čekamo slikice sa partija, prošle godine ste bili originalni, baš me zanima kakvog asa u rukavu imaš ove godine

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ooooo kako se cure lijepo druže....

Yas-da samo znaš sve naše organizacijske planove....

Paulita-super za Lovru i hodanje :D :D

Točkice-pa gdje si ženo,nema te sto godina!?

Mi smo još daaaleko od slova R i to me malo brine,ja sam dosta kasno usvojila neka slova,tek sa 6 godina,pa je možda na mene- S,Š i R su mi bili jako problematični....uglavnom Roko sve govori osim R,pa se tako i predstavlja: "Joko"!

Danas ćemo navečer na jednu kazališnu premijeru i baš se veselim,to je prvi put da ide samnom , odnosno da ga ja vodim !

Roko voli igrati PS2,i ne bi vjerovali kako vozi aute,ugodno sam iznenađena....,ali zato nešto statično....nema šanse....možda kad ode u mirovinu

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

josie, Lovro ima preko 15 kg i 98 cm. Znam da po kilaži zadovoljava, sad ću malo provjeriti visinu, o tome nisam razmišljala.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa

josie jedva čekamo slikice sa partija, prošle godine ste bili originalni, baš me zanima kakvog asa u rukavu imaš ove godine
    a nee, to na što ti misliš je bilo za fašnik, kada smo bili časna i dva fratra.
    mislim da to nemogu nadmašiti, jakov je imao idealnu frizuru za u masku 8)

prošle godine smo za helloween bili čarobnjaci i vještica, ove godine mm i ja budemo bedaci sa glupim zubima, a jakov bude kosturko

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

BOKIĆ.......YAS drago mi je da ti se sve sviđa Luciji! Mateo je u vrtiću,jutarnji plač je nezabilazan,necu ici u vutic nikad,nikad,al ništa strašno,danas ostaje prvi put na spavanju,do sad sam ga podizala u podne a danas u 14:30 sve me strah :/ kak će to izgledati?! Teta veli da plače samo kad ga ostavim,poslije se zaigra, tu i tamo me se sijeti pa pita za mamu bude žalostan al prođe ga.Počeo je samostalno jesti,sjedi sa prijateljima :D za stolom i meljavi baš sam ga jučer škicala s vrata :shock: , adje dobro je velim, pomičemo se!!! Ful me zanima kako oni kuhaju tu hranu kad je uvijek tako dobra, :? uvijek bolja neg doma!? To moje divno,mazno dijete počelo se svađati samnom :shock: makni se,ljut dečko,ti si glupa a 5min kasnije opet je mamice,majkice...ako mu kažem da nešto pusti,namjerno to uzme,ako kažem da dođe on ode zalupi vratima i neda da uđem,ako treba jesti stavi ruku preko usta i neda,macem ču te,pa puskom,već mi je pun kufer tih faza,više nemogu ratovati s njim oko svake stvari a nisam primjetila da nešto laže,mulja mislim da je još mali za to

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj josie prvotno napisa

a nee, to na što ti misliš je bilo za fašnik, kada smo bili časna i dva fratra.
    mislim da to nemogu nadmašiti, jakov je imao idealnu frizuru za u masku 8)

prošle godine smo za helloween bili čarobnjaci i vještica, ove godine mm i ja budemo bedaci sa glupim zubima, a jakov bude kosturko
    a-ha, pomiješala sam, svejedno čekamo fotke

NINA80 nikada kraja fazama, sve je to o.k.

otkrijte mi još koju crticu iz iznenađenja, vidim lijepo ste s ezabavljale dok ja niš nisam ni slutila
    jel Modesty bila zadužena za moju adresu, sad sam se sjetila da me u jednoj poruci tražila moju adresu...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pun pogodak Yas
    A i sad ti može biti malo jasnije zašto smo te ganjale na moby i po forumima jer je prva ideja (ako ne nabavimo adresu) bila da ti poklon donesemo u bolnicu!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

joooooooooooooj, yas, ako te zanima, imam ti ja puuuuuuuuunooooooo toga ispričati vezano za tvoje iznenađenje, ali sorry toga toliko ima, a sad baš nemam vremena.....ali čim stignem - obećajem....uostalom, obećala sam i curama da ću ih (opet) malo nasmijati....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tebe sam čekala Stijena
    Šteta što nemaš vremena da se svi malo nasmijemo našoj "tajnoj akciji"

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

cula sam pricu o "ZLICE DVIJE"

Stijena nadji vremena

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naravno ,sve dogodovštine su vezane uz mene

Stijena-napravi pauzu.... ....da se malo nasmijem,tmurno mi jutro!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nista bez tebe

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

dajte,hoče li tko :? uopče neznam o čemu se radi

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Pun pogodak Yas
    A i sad ti može biti malo jasnije zašto smo te ganjale na moby i po forumima jer je prva ideja (ako ne nabavimo adresu) bila da ti poklon donesemo u bolnicu!
    a ja si mislim kaj ona to meni piše da je božić i vrijeme darivanja blizu :shock: :? tri mjeseca ranije ali budući volim poklone ja poslala svoje podatke

stijena, baš danas nema vremena

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ok, cure, nagovorile ste me, ono napravi pauzu – uzmi twix....al ne, ja radim pauzu, pa umjesto da jedem – pišem...ionako ne moram jesti

Najprije da razriješimo dilemu zvanu adresa.
    Naime, adresu je ipak imala josie jer je već, koliko sm shvatila, nešto slala yas, a prije nego sam to saznala, pitala sam Modesty jel može doć do adrese s obzirom da se znaju, pa je može smsati. Tako da je Modesty zapravo bila plan B, ali u svakom slučaju Modesty jedna veeeeeliiiiikaaaa !!!! Bez obzira što na kraju nije trebalo....I yas jesi dobila Modestynu čestitku koju ti je obećala

Najprije biser s Točkinom uplatom:
    Kad je Točkica uplaćivala na moj račun dala je nekom kolegi jer nije imala vremena, a on jadan nije valjda shvatio, a bilo mu glupo pitat, pa mi je na računu osvanulo:
    "UPLATA ZA STIJENE" jel tako bilo Toooočk?????

No da ne zabiđem i traktorkine bisere:
    Kad je mial uplaćivala, napisala je svoje ime. I pitam ja trak jel zna tko je to da pribilježim tko je uplatio, a ona kaže da ne zna, a da joj je malo glupo sad ispitivat ljude kak se zovu.
    Isti dan šalje meni mial pp da je uplatila i potpiše se, i ja odvalim od smijeha misleći da joj je traktorka rekla što sam je pitala.
    I žena sva zbunjena pita što je smiješno. I sad ja njoj sve prepičam kako nismo znali tko je to, a bilo nam glupo pitat, pa kad se potpisala, mislila sam da zna. I kaže ona idem sad cimnut trak da ju pitam jel zna. I odgovori njoj traktorka: pa ne znam, valjda mama27 i ova opet odvali od smijeha. Poslije mi mial šalje pp i to mi kaže i ja reko idem ju sad ja pitat jel je saznala, jer valjda je u međuvremenu skužila. Pošaljem ja trak sms, a ona meni opet: pa ne znam jel mama27

Da bi mi na kraju mial rekla da kad je pitala trak jel saznala tko je to, rekla je da će ona ppejati mamu27, i odmah mial traktorki uzvrati velikim slovima JA SAM, a da bi tek sutradan mial skužila da se nisu skužile jer je mial pod tim mislila da je TO ona, a trak je mislila da kaže JA SAM ppejala mamu27

Na to sve sam ja komentirala da bih sad pala u komu od smijeha da se i mama27 zove isto ko i mial

E a sad evo jedan moj biser:
    Kad smo mial i ja rekle trak da je to ipak mial i da ju cimamo, napiše ona meni smsom: "ZLICE DVIJE", a ja automatski pročitam "ŽLICE DVIJE" i mislim si čitavo popodne što joj to sad znači da smo nas dvije žlice - mora da je opet neki slavonski izraz , da bih navečer skužila da smo ipak ZLICE jer smo je cimale

A zadnji biser bio je neki dan kad mi je, da bih završila čestitku, trebao samo još tekst mame27 (opet ) i pepejam ja trak da sam mami27 poslala pp, al s obzirom da ne znam kad će se logirati jel možda ima njezin e-mail ili broj moba da joj nekako javimo.
    Kaže meni trak da nema, al da nek pitam mial jer ona sigurno ima. Ništa, uhvatim ja dežurnu mial kak lovi yas po svim mogućim forumima i to je pitam, a ona će meni da nema i nek pitam trak Ja reko - jel vi to mene namjerno....ili...... Da bi mi minutu poslije toga stigao traktorkin pp da je upravo mami27 poslala sms :? :? :? :shock:
    Kak si joj bratemili poslala sms kad sam te maloprije pitala jel imaš njezin mob pa si rekla da nemaš i nek pitam mial, a kad sam pitala mial rekla mi je nek pitam tebe??????????? A ona će meni mrtva hladna - pa mislila sam da me pitaš za josie A s josie sam svakodnevno izmjenjivala bar 5 mailova i baš bih pitala za njezin e-mail , a traktorka je mislila da sam ga izgubila (valjda u bespućima svoga in i outboxa )

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mislim, sad kad ovo čitam više ni ja ne kužim tko je tu kome što rekao niti tko je koga i zašto :? , al dobro recite vi što hoćete, ipak je smiješno

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sva sreća da sam ja našla vremena

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ZLICE DVIJE bas jeste!!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Helo. Prije par strana ste bile na temi kako bake daju a mame nedaju.... E na to da se nadovezem: Kaže mm da je dao klincima prije odlaska u vrtič "keka" tj keksa i Domi traži još. Kaže mm da nema još a moja mudra glava će ko iz topa "Ima baka doje keka" :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

YAS skužila si me...
    Pa dije još Božić - poslat ću da ne bude....
    Baš mi je drago da ti se sviđa

Pa dobro kad ja dođem nigdje nikog

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tu sam.
    (samo nemam ništa pametno za reći)

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ajoj, rikavam od smijeha

no prvo sam trebala pročitati stijenin post 3 puta da pohvatam konce, a jeste opičene...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

e, ako nas sad ne zaključaju, neće nikada...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Zakaj? Kaj nesmijemo pričati ovak nevezano? Pa sve što pišemo je iovako i onako povezano na neki bilo koji način s našom djecom. Pa zajedno sm o na ovom forum zbog djece - ona su nas zbližila

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

no prvo sam trebala pročitati stijenin post 3 puta da pohvatam konce
    i ja isto....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

e, ako nas sad ne zaključaju, neće nikada...
    zašto :? pa to je sve zato jer je naša forumašica rodila, di ćeš boljeg razloga za postanje na rodi

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

pokrepala sam od smijeha
    ja, priznajem nisam bila tako aktivna, (osim glede uplate ), al me veseli kako smo, u stvari, bile sve složne...

Al će se luce šminkat po gradu...

Zar Vam ovo nije poticaj na podmladak
    Nadam se da će ovaj PDF opstati dok i ja rodim drugo...a ja ću se pravit da ništa ne znam

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ne znam kakav bi to trebao poticaj biti da mene natjera u još jednu trudnoću.....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Ne znam kakav bi to trebao poticaj biti da mene natjera u još jednu trudnoću.....
    Pa možda da rodiš još jedne trojke, pa svakome po sling, patch i papučice

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

za sve ovo gore....
    A gdje da vidim čestitku? Sorry, malo sam na izmaku snaga....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    za sve ovo gore....
    pogledaš pp koji sam vam svima jučer slala, tamo piše kak da dođeš do nje....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Fakat nikakav 8)

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Citiraj Točkica prvotno napisa
    za sve ovo gore....
    pogledaš pp koji sam vam svima jučer slala, tamo piše kak da dođeš do nje....
    skužila, thnx!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A ovo? Majka koja početkom sljedeće godine u Zagrebu rodi treće dijete dobit će od države 2330 kuna pomoći za opremu novorođenčeta, od Grada će dobivati 9000 kuna godišnje do djetetove sedme godine, a primat će i 500 kuna mjesečno populacijskog dodatka za treće dijete.
    Dakle, odmah nakon rođenja djeteta primit će 11.330 kuna

Zašto je ovako samo u ZG

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!

jaooooooooooo boli meeeeeeeeeeeee trbuh od smjeha!!!!!
    ovo sa ŽLICAMA trebalo je Stijeni jedno popodne, a meni cijeli dan i noć da shvatim pa kak to da se Trak i ja ne kužimo. al kad sam shvatila žene moje umirala sam od smjeha tako jako da sam klince probudila, a sad sam uspjela u sebi. da da bilo nam je veselo al sve vam se to otezalo po cijele dane, nemreš stalno bit na kompu zato mi je sad cifra na mobu da boli glava , a još sam se prebacila na novu tarifu, MM će me za glavu skratit

Nina vidim stalno se igraš s avaterima, morat ćemo ubrzo na kavicu da ti islikam Matea pa da napravimo albumić

Mi smo i danas bili u bolnici, 2x ispiranje, danas vide i crveno grlo, al pošto je na antibioticima , onda će i to proći. na kontrolu idemo u petak. danas nam je bila druga dr. koja je bila super :D , al zato da se jedna mama i ja nismo pobunile u čekaoni tko zna kad bi došle na red. bebe i svi ostali pacijenti ( a pretežno je starija populacija, koja jako voli unositi se bebama u facu i dirati ) zajedno. onda su nas za 5 min primili. kod pedijatra se dijele djeca na bolesne i zdrave , a ovdje sve zajedno smučkaju - grozno.
    Trak jučer ti nisam odgovorila od silnog uzbuđenja. Kala je sve bolje i bolje, jedino što ju je napao neki suhi kašalj i to kad zaspe koji traje sat, dva i smiri se. iako pazim na vlagu , neznam šta bi joj još moglo smetati.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Fakat nikakav 8)
    joj joj joj, morat ću stupiti u kontak s TM da mu dam par prjedlogića kak da te iznenadi

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    A ovo? Majka koja početkom sljedeće godine u Zagrebu rodi treće dijete dobit će od države 2330 kuna pomoći za opremu novorođenčeta, od Grada će dobivati 9000 kuna godišnje do djetetove sedme godine, a primat će i 500 kuna mjesečno populacijskog dodatka za treće dijete.

Zašto je ovako samo u ZG
    ma čekaj . . .
    ma šta je to fakat istina??? i di je kvaka?
    rekla meni šogica da mora na treće , kao dobra lova . ma ja reko nemoguće ili ...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a sad pitajte Modesty kolko je ona dobila za populacijsko povećanje za troje odjedanput ...
    ili možda bolje ne, forumska pravila ne podržavaju to što bi ona vjerojatno imala reći o toj temi...
    Modesty

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pošto sam se zaredala, evo još malo sa drugog foruma

Citiraj Yasmin prvotno napisa
    i moram se ovdje pohvaliti mojim zpb mamama sa roda koje su skupile novce i kod naše zpb mame JOSIE i http://www.pixiekid.com/shop/ mojoj luci kupile prekrasne poklone koje ću poslikati čim stignem, luce je dobila novi sling, baby prekrivač i prekrasne papučice koje još koliko vidim i nisu u ponudi, ja sam još i danas u totalnom :shock:
    od iznenađenja,
    yasmin, svaka čast zpb mamama!
    yasmin, baš lijepo od zpb mama
    yasmin stvarno krasno od zgb mama
    Yasmin

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

yasmin
    još će nas netko ukrast kak smo dobre

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Citiraj wana prvotno napisa

Zašto je ovako samo u ZG
    ma čekaj . . .
    ma šta je to fakat istina??? i di je kvaka?
    rekla meni šogica da mora na treće , kao dobra lova . ma ja reko nemoguće ili ...
    Skinula sa ovog teksta tekst o naknadama i opremi za novorođenče

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-već sam se uplašila gdje si.....kad ti opet uhodiš Yas po drugim forumima ali ovaj put za svaku pohvalu i tebe i nje :D :D

Danas smo totalno opičene,e da je bar uvijek tako

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

trak, a di si ti, ja se već zabrinula za tebe, reko da nisu otišli u zemlju teletabisa (op.a. ovo što pišem nema baš nikakve veze s nazivom ovog smajlića)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma tu sam...gdje bi bila
    Samo čitam i smijem se bar nešto lijepo danas,jer mi je dan bljak, sva sam ko kuhana noga

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

wana, a jel imaš kakav tekstić o naknadama u osijeku ...
    pitam čisto da mial olakšam nagovaranje traktorke, vidim da joj treba pomoć

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mial-već sam se uplašila gdje si.....kad ti opet uhodiš Yas po drugim forumima ali ovaj put za svaku pohvalu i tebe i nje :D :D

Danas smo totalno opičene,e da je bar uvijek tako
    oduvijek mi je bila želja da sam neki tajni agent il nešto sl., pa kad nemrem uživo onda bar virtualno
    wana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •