Citiraj traktorka prvotno napisa
Citiraj josie prvotno napisa
ajme bacila ja kost...
a zapravo nemam pojma, samo čisto ošacala 8)
A-ha....budemo mi čekali da se Točkica sama javi i demantira ili potvrdi ovo!

Roko već mjesec dana (neovisno o micanju sata) ide spavati u 22 ili 22.30,a nema teorije da se probude prije pola 10.
Popodne dosta kasno zaspe-oko pola 3 pa do 4-pola 5,5.

A što ja ne volim praznike mislim znam da je vama svima drago kad se ne radi,ali meni je to bez veze,ništa ne radi,nigdje nikoga,vani kiša...bljak...a i dućan nam zatvoren....

A ova kiša me izluđuje
slažem se s tobom tako mi je i samoj, još mi se za sutra najavi mama na ručak. mislim mogla sam ja u restač ko i svake god na "sisvete" na ručak i obiteljsko druženje, ali princip je princip.

ajme ljudi što je moja Kala postala inatljiva, kad joj nešto pričam ona mi samo kaže "ne šušam" ili "ne čujem", a kad pitam zašto, njen odgovor je "nemogu" ili "nisam pazila". dovodi me do ruba živčanog sloma, al doslovce. danas mi je već 2x popišala kutnu. e sad da ona to meni napravi kad sam ja na kompu pa da ja ne igram se s njom ili je nečujem pa bi mi bilo jasno, al ona se sama zaigra ili leži i pije flašicu, a njen medo papa ciku i onda se popiški. ružno vrijeme i bolest učinili su svoje vidim. ma joj jedva čekam da opet krene u vrtić jer vidim da joj fali divljanja.