Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: ima 2,5 mj, a ne jede!?

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno ima 2,5 mj, a ne jede!?

moja malena koja ima 2 i pol mjeseca zadnjih dana ne jede kao inače. hranim ju kombinirano: podojim, dam izdojeno pa adaptirano. budući da taj režim imamo već više od mjesec i pol dana ZNAM kad nije dovoljno isisala iz cike, što je slučaj ovih dana, a boce popije na jedvite jade uz urlanje. kad napokon počne cicat iz boce, jede kao da ništa nije bilo, ali znatno manju količinu nego inače.
    npr danas je sve skupa iz boca pojela 390 ml, a inače bi popila minimum oko 500 ml.
    inače se zbog svega toga ne bih brinula, dapače bila bih sretna jer smanjuje količinu ad mlijeka (razmišljam o relaktaciji), ali počeli su problemi i promjene stolice. inače zlatno-žuta kašasta svakodnevna stolica postala je maslinasto-zelena i prilično suha, količina je vidno manja i ne kaka više svaki dan. danas mi se čini da je čak i manje popiškenih pelena imala. inače se ponaša više-manje normalno, iako je danas spavala duže nego inače.
    sve sam provjerila, nema temperaturu, nema ništa u ustima, sumnjala sam na soor, nema šanse da joj rastu zubi, desni su normalne... dajem joj jesti u zamračenoj prostoriji da je ništa ne ometa, ali ne pomaže.
    jako sam zabrinuta, jako.
    nadam se da je to samo neka faza. ima li tko kakvu ideju ili savjet da joj poboljšam tek i izbjegnem doktore, te pretrage.
    jedino što mi je palo na pamet je da joj promjenim dudu na boci na onu sa širom rupom, sad pije iz (kršitelj koda)a na 1+.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde zovi SOS.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: ima 2,5 mj, a ne jede!?

Citiraj anamar prvotno napisa
    , a boce popije na jedvite jade uz urlanje. kad napokon počne cicat iz boce, jede kao da ništa nije bilo,
    .
    jedino što mi je palo na pamet je da joj promjenim dudu na boci na onu sa širom rupom, sad pije iz (kršitelj koda)a na 1+.
    I moja bebolina se slično ponašala i sve je prošlo kada sam joj dala dudu sa širom rupom
    Probaj

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Veca rupa na bocici ti je siguran put da dojenju kazes zbogom....a nisam sigurna da to zelis.
    Nazovi savjetnice.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Veca rupa na bocici ti je siguran put da dojenju kazes zbogom....a nisam sigurna da to zelis.
    Nazovi savjetnice.
    slažem se, ali izbor je veća rupa ili da dijete bude gladno, a tu nema dileme, a osim toga ne smijem joj tako naglo ukinuti ad mlijeko...
    zvala sos, no problem zapravo nije u dojenju, ali savjetnica me malo utješila.
    Citiraj Snjeska prvotno napisa
    Citiraj anamar prvotno napisa
    , a boce popije na jedvite jade uz urlanje. kad napokon počne cicat iz boce, jede kao da ništa nije bilo,
    .
    I moja bebolina se slično ponašala i sve je prošlo kada sam joj dala dudu sa širom rupom
    Probaj
    probala s dudom na dvije rupice, jedno hranjenje je prošlo bez većih problema, sad ćemo vijeti dalje...
    inače danas je beba ok sa popišanim pelenama, dosad ih je bilo 5, a i pokakala se dva puta. opet zeleno, ali ne brine me to više toliko, pa valjda ne bi imala što kakati da je potpuno gladna....

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Beba mora prvo dan-dva jesti normalne količine da bi stolica postala normalne boje.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Beba mora prvo dan-dva jesti normalne količine da bi stolica postala normalne boje.
    taj sam odgovor tražila...hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •