moja malena koja ima 2 i pol mjeseca zadnjih dana ne jede kao inače. hranim ju kombinirano: podojim, dam izdojeno pa adaptirano. budući da taj režim imamo već više od mjesec i pol dana ZNAM kad nije dovoljno isisala iz cike, što je slučaj ovih dana, a boce popije na jedvite jade uz urlanje. kad napokon počne cicat iz boce, jede kao da ništa nije bilo, ali znatno manju količinu nego inače.
npr danas je sve skupa iz boca pojela 390 ml, a inače bi popila minimum oko 500 ml.
inače se zbog svega toga ne bih brinula, dapače bila bih sretna jer smanjuje količinu ad mlijeka (razmišljam o relaktaciji), ali počeli su problemi i promjene stolice. inače zlatno-žuta kašasta svakodnevna stolica postala je maslinasto-zelena i prilično suha, količina je vidno manja i ne kaka više svaki dan. danas mi se čini da je čak i manje popiškenih pelena imala. inače se ponaša više-manje normalno, iako je danas spavala duže nego inače.
sve sam provjerila, nema temperaturu, nema ništa u ustima, sumnjala sam na soor, nema šanse da joj rastu zubi, desni su normalne... dajem joj jesti u zamračenoj prostoriji da je ništa ne ometa, ali ne pomaže.
jako sam zabrinuta, jako.
nadam se da je to samo neka faza. ima li tko kakvu ideju ili savjet da joj poboljšam tek i izbjegnem doktore, te pretrage.
jedino što mi je palo na pamet je da joj promjenim dudu na boci na onu sa širom rupom, sad pije iz (kršitelj koda)a na 1+.

Odgovori s citatom