Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Preporučite mi dobrog pedijatra..

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Preporučite mi dobrog pedijatra..

Evo mi krečemo na prvi pregled pa vas molim da mi preporučite dobrog pedijatra u centru ( centar Zgb.-a,Šestine i sli.).Bitno mi je da se sa pedijatrom može porazgovarati,da nije zatucan starim forama tipa formule i slično i naravno da zna šta radi i da to radi dobro.Hvala!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Daj malo proširi radijus Ako imaš prijevoz, ugledaj se na nas i odi van iz grada - uvijek slobodan parking, nikad gužva, a kad sve zbrojiš, dođe se jednako brzo.

blondie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mi idemo kod dr. Metke Regan na Knežiji, a stanujemo u Remetama!!! Ja sam jako zadovoljna. adresa: R. Bićanića 3, tel. 3834799, radi:
    neparne ujutro- bolesni 7,30-10,30, savjetovalište 11,00-13,00
    parne popodne- savjetovalište 13,30-16,00, bolesni 16,00-19,00.
    ako još netko ide kod nje nek se javi pa da imaš više mišljenja.

lidac2004

Početno

nama su preporucili dr.Luceva u dz u ulici Baruna Filipovica na crnomercu i zadovoljni smo s njim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Metka! I najbolja sestra na svijetu Božena.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi smo kod dr. Vujasica u DZ Crnomerec. Zasad smo zadovoljni, valjda Samo sam ljuta sto mi na vrijeme nije reko za 5u1

Lidac, i ja sam cula da je dr. Lucev dobar.

Blondie, mi smo kod dr. Metke Regan isli kao kod homeopatice jos prosli tjedan. Rekla mi je da ce me nazvat za par dana a vec prosao citav tjedan i nista. Uskoro cemo preseliti na Kneziju pa sve razmisljam hocemo li prijeci kod nje potpuno.
    Zasto si ti jako zadovoljna?
    Ja ne mogu nista konkretno rec, s obzirom da smo je vidli samo jednom i to je samo pricala s nama. Ovako mi malo "umjetnicki" izgleda, ne kao doktor (mislim, naravno, nista to ne znaci, ali sam se malo iznenadila )

Mama i Vjeko - sorry sto vam malo uzurpiram topic

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Me-tka Me-tka
    Bo-že-na Bo-že-na

lidac2004

Početno

[quote="Mony"]Mi smo kod dr. Vujasica u DZ Crnomerec. Zasad smo zadovoljni, valjda Samo sam ljuta sto mi na vrijeme nije reko za 5u1

Lidac, i ja sam cula da je dr. Lucev dobar.

meni je sestra kod Vujasica i ona mi je rekla da je Lucev bolji dijagnosticar.
    Kaj si ti negdje u blizini?
    Mi smo odmah preko pruge,mozda smo blizu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    mi smo kod dr. Metke Regan isli kao kod homeopatice jos prosli tjedan. Rekla mi je da ce me nazvat za par dana a vec prosao citav tjedan i nista.
    Vjerojatno još nije odredila lijek. Zato si barem sigurna da će ti ga odrediti kako treba, jer ona pazi da lijek bude prilagođen točno određenom pacijentu, a ne da svi dobijaju isti lijek za isti problem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brunda Koje lobiranje :D
    Još malo ćemo počet nosit majice s njenim likom.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa normalno kad je žena genijalna :D
    Mi smo bili kod Vujasića do Svenovih 13 mjeseci.
    Nismo bili zadovoljni jer nam se činio jako mutav. Što god bih ga pitala (a ja uvijek imam puuuno pitanja ) nikada mi nije konkretno odgovorio, a često je išao gledati i u neke svoje knjige. A nisu pitanja bila neka ne znam kako neobična ili rijetka.
    Za svaku sitnicu nas je slao kod svih mogućih specijalista. Jednom se svenu začepio s nekim kamencem (?) mokraćovod i nije cijelo jutro mogao piškiti. Mi brzo kod "Vuje", a on nas pošalje u Klaićevu kod urologa koji je radio tek od 13 sati. Taj "kamenac" mu je već virio iz piše i on ga nije htio dirati. I tako je naš jadničak plakao od bolova sve do 13 sati kada ga nije na kraju sam ispišao.
    Jednom je bio bolestan. Vujo mu je dao antibiotik koji mu ja na kraju nisam dala. Sven je ozdravio i bez antibiotika i došli mi njemu po potvrdu za vrtić. Rekla sam mu nakon pregleda na kojemu je rekao da je ok da mu nisam dala antibiotik, na šta mi je rekao da će potvrdu za vrtić dobiti kada popije antibiotik :shock:
    Tu sam poludila i odlučila ga promijeniti.
    I to mi je bio najbolji potez u životu :D

haligali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Re

Jedini nedostatak kod Metke su straaaaaašne gužve! Ili mi uvijek naletimo :? !

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa kad je dobra :D .
    A najveće su gužve ponedjeljkom popodne ili prvi dan nakon godišnjeg. Al zato nikog ne odbije, mi nedavno bili čim se vratila sa godišnjeg. Bili smo do pol 10 navečer, a one su još radile. Neki pametni tata je došao u 9 sa klincem i primili su ga, mada je bilo još puno ljudi.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj lidac2004 prvotno napisa
    Kaj si ti negdje u blizini?
    Mi smo odmah preko pruge,mozda smo blizu
    Lidac, nisam vise u blizini Zivimo na Tresnjevci, ali i od tamo uskoro selimo (na Kneziju - kod Reganice ). Odlucila sam se za DZ Crnomerec jer sam tamo zivjela i citav zivot tamo odlazim kod svoje dr. pa mi je nekako sve poznato bilo i za malog.

Citiraj Smokica prvotno napisa
    Vjerojatno još nije odredila lijek. Zato si barem sigurna da će ti ga odrediti kako treba, jer ona pazi da lijek bude prilagođen točno određenom pacijentu, a ne da svi dobijaju isti lijek za isti problem
    Mislim da si u pravu, Smokice! No, ja cu je ipak nazvati da nije slucajno zaboravila na nas

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

lidac2004, mi smo u Slovenskoj :D

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad smo već kod DZ Črnomerec, ja bih preporučila tetu zubarku za klince. Preziva se Miklin.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ja bi u DZ Črnomerec upozorila na pedijatricu Š. koja nam je sa 8 mjeseci rekla da je vrijeme da pređemo na kravlje mlijeko

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema na Š ima samo na Ž

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Šarić? Možda više ne radi?

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Teta doktorica u Šestinskom domu zdravlja je super-duper. Zove se Milana Smiljanić-Gaberšnik i da sam znala prije da je toliko dobra, ne bismo išli okolo, već bi išli k njoj. Jako nam je blizu, naime, stanujemo 500 metara od doma zdravlja.
    Adresa - Šestinska cesta 1, 10168 Zagreb.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Morati ću nešto napisati protiv dr Metke i sestre Božene- mi stanujemo uz ambulantu i kad one rade, nema mjesta za parkirati. Za izluditi koliko ljudi sa svih strana grada ide baš tu. A cure su i napisale zašto.

lidac2004

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    lidac2004, mi smo u Slovenskoj :D
    to je dve tram. stanice od nas.
    mi smo bas kod Baruna Filipovica tj. preko zeljeznicke pruge,u Mersicevoj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kako promijeniti pedijatra ?

mene zanima kak se to radi, a nije mi bas za pitati nasu danasnju pedijatricu?

Naime, ja ih ne bi mijenjala, tu su mi 14 m od kuce, prek ceste, super blizu kad je mali bolestan. Ali nisam bas zadovoljna s tim kak rade.

Nisam ja dr med ali ipak nekak su mi "cudne".

Da li prvo moram naci drugog koji ce me primiti i uzeti neku potvrdu ili mogu samo podici karton i reci dovidjenja ??

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo isto kod Metke, i istooo živimo u Remetama, ali stvarno nam je super dokica, uvijek ima strpljenja, ne paničari, dobro radi i ima super simpatičnu i organiziranu sestru.
    Preporučam

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prah, pričaš o laginjinoj?
    meni su tamo, nakon zarinog cjelodnevnog povraćanja, savjetovale da joj dam jogurt za pojesti...

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj babyblue prvotno napisa
    Je li to sad izvedivo, s obzirom da su malcu vec otvorili karton kod ove?

Izvedivo je, ako vas doktor kod kojega hocete prijeci zeli primiti. U tom slucaju od njega trebate dobiti papir koji ispunite navodeci razloge zasto zelite promjenu pedijatra. To se zatim odnese u HZZO u Mihanovicevoj kod gdje Pavic i ceka se da slucaj prodje kroz komisiju i odobri ili ne odobri. Odgovor se dobije postom. Ukoliko je ododbreno, sestra staroga lijecnika salje karton u novu ordinaciju i to je to.

Znam sve detaljno jer mi je to jako frisko - i mi smo preselili kod nase Metkice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •