Tea je nedavno krenula u igraonicu. Za sada mogu s djecom ostati i roditelji, a neki ostave djecu da budu sama. E sad, ja sam skužila da sva ona djeca koja su ostala tamo bez roditelji i s tim nemaju nikakvih problema, znaju se jako jako dobro izboriti za igračke i dobro opaliti drugu djecu - ono, ko da su samostalniji. Tako moja Tea redovno pokupi udarac, nakon čega odmah krenu suze, sjedne meni u krilo i veli: Mamica ja bih išla doma. njoj ni ne pada na pamet da vrati istom mjerom, a i ja sam protivnik toga, međutim MM već šizi i počeo joj je stalno govoriti nek ona samo vrati.
Sad smo fino došli do toga da ona nema šanse da ostane tamo sama, stalno me ima na oku i čim joj netko nešto neda dođe k meni sjesti u krilo. Danas ju je klinac opalio tako da je pala na sve četiri i udarila licem o pod. Ne znam kak se postaviti i sve me strah kak ću ja nju tamo ostaviti samu....
Ja sam ju uvijek učila da ne smije nikog udariti i ona je očito dobro usvojila lekciju, i kaj da ju sad učim suprotno?!