Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Trudnoća sa 40

eni1

Početno Trudnoća sa 40

Drage moje, ja sam nova ovdje i moram vam priznati da mi se jako sviđa ovaj forum. Puno sam saznala i dosta ste mi, otvorile oči, da tako kažem.
    Naime ja sam u 11 mjesecu trudnoće, ovo mi je druga trudnoća ali nakon 18 g.moj sin Christian je sada veliki dečko i raduje se i on kao i mi da će imati brata ili sekicu.
    Međutim, iskreno malo sam zbunjena i uplašena od svih tih silnih testova koje sada moram napraviti ( ja sam sa prvim djetetom sve to tako lako prošla i bez problema) a najviše me plaši amnicenteza. Nebi željela da se našoj bebici nešto dogodi. Nitko nam u obitelji nema problema i u razgovoru sa mojim mužem mi smo odlučili da ipak ne napravimo taj test.
    Jeli to ispravno???
    Mislim da jest, jer iskreno nebi mogla podnijeti da mi nalazi nedaj bože budu pozitivni i da moram donijeti odluku...nebi to nikako podnijela...a ovako šta mi Bog dragi da da.
    12.ovog idem ponovo kod doktora i još ću se posavjetovati jednom sa njim a Vas molim da mi neka nešto kaže više tj. da me utješite jer zaista mi nije lako...nadam se da me razumijete...
    Hvala Vam od srca

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

eni1 imas ovdje o tome

eni1

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa
    eni1 imas ovdje o tome
    Hvala ti, sve sam to već pročitala toliko puta i još uvijek se dvoumim...ali svejedno još jednom hvala...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

eni1, želim ti dobrodošlicu i ugodnu trudnoću

Citiraj eni1 prvotno napisa
    Nitko nam u obitelji nema problema i u razgovoru sa mojim mužem mi smo odlučili da ipak ne napravimo taj test.
    Jeli to ispravno???
    jedino je važno kako se vi osjećate s tom odlukom. isto tako je važno da prije odluke hoćeš li ili ne ići na amnio ti i tvoj suprug znate što biste s eventulnim lošim nalazom. ako ste spremni prihvatiti bebu kakva god da je onda ti ova pretraga zaista ne treba

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: Trudnoća sa 40

Naime ja sam u 11 mjesecu trudnoće...
    sorry, morala sam za ove mjesece, ali shvatila sam da se radi o tjednima.
    ja sam drugu trudnocu gulila sa 40, sada mi je 41 i imam sina starog 9 mjeseci (i 11god. kci) .
    nisam radila nikakve pretrage osim uzv-a koji je uvijek bio u redu i uzdala sam se u srecu. ni sama ne znam sto bih s losim rezultatom amniocenteze, ali mislim da ne bih pobacila.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

i da, zelim ti trudnocu kakvu sam ja imala!
    sretno i mazi trbusak!

eni1

Početno Re: Trudnoća sa 40

Citiraj fegusti prvotno napisa
    Naime ja sam u 11 mjesecu trudnoće...
    sorry, morala sam za ove mjesece, ali shvatila sam da se radi o tjednima.
    ja sam drugu trudnocu gulila sa 40, sada mi je 41 i imam sina starog 9 mjeseci (i 11god. kci) .
    nisam radila nikakve pretrage osim uzv-a koji je uvijek bio u redu i uzdala sam se u srecu. ni sama ne znam sto bih s losim rezultatom amniocenteze, ali mislim da ne bih pobacila.

joj eto vidiš koliko sam ja rastrojena...imaš pravo kada si mi skrenula pažnju na to...hvala i ispričavam se svima...nemoj te misliti da sam bedasta samo sam previše zabrinuta...
    Hvala ti na podršci, ja ču imati punih 40 kada se moja bebica rodi a to bi trebalo biti negdje oko 24.5.2008. i sigurna sam da će sve biti u redu ,osjećam to...

eni1

Početno

Citiraj fegusti prvotno napisa
    i da, zelim ti trudnocu kakvu sam ja imala!
    sretno i mazi trbusak!

hvala ti na lijepim željama i ja tebi i tvojoj bebici želim sve najbolje...
    a mazimo se mi stalno..

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ako ti neki glasić iznutra kaže da je sve ok, onda će tako i biti.

p.s. sad kad sam ovo pročitala sa "glasom iznutra "vidim da zvuči malo psihotično , ali znate što sam mislila

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni je drago da postoji još netko tko se u 4 desetljeću odlučio za još djece.
    ja sam to doživjela kao preporod.
    uživaj u trudnoći i slušaj intuiciju!

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

evo ovdje i ja zelim biti...imam curu od 20 god...i u 4 desetljecu zelim jos jednog bebaca ( ovo prvo je prebrzo odraslo).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •