Drage moje, ja sam nova ovdje i moram vam priznati da mi se jako sviđa ovaj forum. Puno sam saznala i dosta ste mi, otvorile oči, da tako kažem.
Naime ja sam u 11 mjesecu trudnoće, ovo mi je druga trudnoća ali nakon 18 g.moj sin Christian je sada veliki dečko i raduje se i on kao i mi da će imati brata ili sekicu.
Međutim, iskreno malo sam zbunjena i uplašena od svih tih silnih testova koje sada moram napraviti ( ja sam sa prvim djetetom sve to tako lako prošla i bez problema) a najviše me plaši amnicenteza. Nebi željela da se našoj bebici nešto dogodi. Nitko nam u obitelji nema problema i u razgovoru sa mojim mužem mi smo odlučili da ipak ne napravimo taj test.
Jeli to ispravno???
Mislim da jest, jer iskreno nebi mogla podnijeti da mi nalazi nedaj bože budu pozitivni i da moram donijeti odluku...nebi to nikako podnijela...a ovako šta mi Bog dragi da da.
12.ovog idem ponovo kod doktora i još ću se posavjetovati jednom sa njim a Vas molim da mi neka nešto kaže više tj. da me utješite jer zaista mi nije lako...nadam se da me razumijete...
Hvala Vam od srca