planiram naručiti ali nisam ga vidjela uživo pa me interesira ako ga tko ima ili ga je vidio,kakav je..kvaliteta i kakav ima raspored unutra?Tnx. unaprijed!![]()
planiram naručiti ali nisam ga vidjela uživo pa me interesira ako ga tko ima ili ga je vidio,kakav je..kvaliteta i kakav ima raspored unutra?Tnx. unaprijed!![]()
Ajme sorry,nisam stavila link,evo ga..
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90111391
nije loš, mi bili nedavno kupovat krevetić za malu (IKEA Graz) pa je cijela ta linija Hensvik bila jedan od užih izbora..međutim, MM mrzi Hensvik krevetić i tvrdi da je pljunuti bolnički pa smo kupili krevetić Mamut
zato ćemo i ormar kupiti Mamut, ali ovaj Hensvik uopće nije bio loš, dosta masivno djeluje, a za unutra se baš ne sjećam ful kakav je raspored, ali svakako ima dio s policama i dio za vješat robicu, mislim da su police ispod dijela za vješanje
Mi imamo Hensvik police i ormare 5-6 godina i zadovoljni smo
Studena..aj mi molim te napiši kakav je raspored unutar ormara..jel ormar okomito podijeljen na pola (kako se i vrata otvaraju)?Koliko ima polica a koliko za vješanje?Hitno mi jeee..
mi imamo baš taj...
nije ti po vertikali podijeljen nego ima samo onu štangu za vješat robicu i dvije police....
Sunčana..a jel onako kvalitetan,čvrst?Daj mi reci jel unutrašnjost mi sami namjestimo..tj.stavimo policu i štange gdje mi hoćemo?
Daj mi još recite jel ima ko ovu policu,i za kaj je koristiti?Sviđa mi se i zamišljam ju uzeti isto uz ormar i staviti u rupe pletene košarice pa u njima držati čarapice,kapice isl.Evo je..
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30077248
Naš ima samo jednu policu i štangu za robu , dosta je čvrst, ali mislim da ne možeš kombinirati ostale djelove ( ne mogu otvoriti slikicu ali vjerojatno misliš na nešto slično PAX ormarima ). Mislim da se može dodati još samo jedna polica kao što ima Sunčana.
Znači obadvije imate taj ormar ali jedna u ormaru jednu policu a druga dvije..ak sam dobro skužila :/ ?!?Stvar je u tome da se bojim dal će mi stati sva robica i posteljina od bebe,jer sad imamo komodu-prematalicu i ne stanu nam više stvari pa zato i kupujemo ormar,a potrebno mi dosta mjesta za slaganje robe tj.polica!
Pa jednostavno odeš do najbližeg hoby shopa (furnir, bauhaus...) i zamoliš da ti od bijelog iverala odrežu police prema mjeriama kupljenog ormara i zalijepe traku na rubove. Kupiš nosače za police i slažeš police prema želji.
Barem sam ja tako preuredila ormare u svojoj sobi, sad imam onoliko polica koliko mi treba uz razmak po mojim željama.
Ma super cure,puno vam hvala..uzimam ga deinitivno i preuređujem ako će biti potrebno!![]()
![]()
daj mi sad reci - koja je tu računica? :?nely prvotno napisa
100 eura + dostava + preuređenje...
koliko to na kraju ispadne novaca i vremena... zar nema niti jednog ormara ovdje koji bi ti odgovarao?
Ha,ha..ispadne računica prilagođena mojim mogućnostima i ormar prilagođen mojem ukusu!![]()
Ormar-100 eura,preuređenje (1-2 police)-100-200 kn,dostava-sića..tako da mislim da nisam baš fulala,ili..
Čini mi se jako jeftino!
Zaboravih reći..sličan tome koji mi se isto sviđa i u Zg je,košta 1600 kn,pa mi se čini povelika razlika u cijeni. :/
nely, ajd molim te šapni mi koja je to dostava sića?
nely,
studena nije mogla otvoriti link, zato i nije vidjela da to nije pax ormar, to je skroz neka druga linija
kaj se tiče čvrstine, hm, stoji na nožicama ali je čist solidan...dovoljno je dubok da ga možeš dobro iskoristiti, ja tamo držim baš svu sezonsku robicu od moje žabice
a kaj se tiče ove police, i nju imamo, ali bojim se da je preplitka da bi na u onim policama mogla držati kutijice sa čarapicama itd...ona je isključivo za ukras, tamo držimo neke fotografije, koju lutku ili medvjedića itd....
sunčana..i sve ostale curke,puno vam hvala..a ormar i polica stiže!![]()