-
Mi zivimo u kuci. Obicni bojler, na dimnjak, prakticki nov, tek 2 godine, redovito odrzavan, atest iz veljace. I polovicom 9 mj dodje dimnjacar i veli: vraca monoksid! Katastrofa! Kaj da radimo?? NJegov gazda treba doci i savjetovati nas kaj da radimo (produzit dimnjak, ili turbo, pa nove cijevi u dimnjak, il fasadni.) I njegov gazda, koji je ujedno sluzbeni za nas kvart, prema tome meni i jedini moguci dimnjacar, jedini koji ima obavezu mi doci, se NE JAVI na uzastopne pozive MJESEC I POL!
A mi sa 2 ipol godisnjim djetetom, svako juto se divim kak smo jos zivi! To nije normalno! I onda se cude kak je puna crna kronika otrovanja monoksidom! A dimnjacar-ko da zovem bila gejtsa da mi sredi windowse!
Sorry za offtopic, al sva sam preplasena i sfrustrirana.
Jedva smo ih namamili, cure, JEDVA. Uglavnom, nemre na zalost fasadni , iako smo sami u kuci, znaci bez obzira na susjede, jer bi otvor od dimnjaka bio preblizu kupaonskog prozora, pa bi nam opet monoksid usao kroz prozor natrag nutra. Predstoje nam grajdevinski radovi, jos 2 m cijevi u dimnjak, pa onda sajle zatege na tri mjesta...valjda bumo i to dozivjeli, drz'te nam fige
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma