Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: trebam pomoc

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno trebam pomoc

postovane trudnice,

iako ce vam ovo zvucati cudno ali eto moram priznat da mi je neugodno pisati javno o tome a volila bi da mi se jave trudnice iz Splita koje su voljne bez imalo muke pomoci curi koja je u velikoj depresiji. Samo one koje imaju vrimena i volje da me poslusaju i pomognu mi neka mi se jave na pp!

unaprijed hvala svima!

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam iz Splita ali vjerujem da ovdje postoji puno žena s raznim iskustvima pa i onim vezanim uz depresiju koji bi ti barem savjetima mogle pomoći ovako virtualno.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tuzna sam jer se ni jedna nije javila (

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pa, ako ti nije previše intimno (no, ako i je...), povjeri se svima nama koje možda možemo pomoći...
    Nikada ne znaš kakve se ovdje sve slične sudbine kriju...
    Zajedno smo pametnije, lakše nam je, jednostavnije riješimo prepreke... Pokušaj, isprobaj nas...
    Posljednje uređivanje od mala laia : 01.05.2011. at 17:44

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vidolly, bilo bi jako neodgovorno i glupo zapravo, ići se susresti s nekim tko je napisao jedan post na internetu. Piši, jadaj se, reci što te muči...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Oprosti, vidim da si htjela ustvari da ti se javi netko na pp a ne uživo. Ima jako puno žena koje su se ssusrele s deprseijom, piši ovdje, spremne smo ti pomoći i pisati.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nije mi jasno zašto želiš da ti se trudnice jave?
    uz svo dužno poštovanje, mislim da ne bi trebala trudnice opterećivati svojom postporođajnom depresijom. bolje da ti se javi netko tko prolazi isto što i ti.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ima nas puno tu koje smo nazalost prosle sve i svasta i nekak nam je bilo lakse kada smo o tome pisale i podjelile nase muke sa divnim curama na ovom forumu koje su uvijek bile pune razumijevanja, tjesile nas i pomagale i razumjele onda kad to nismo mogli ocekivati od okoline...slobodno pisi sto te muci izbaci sve, i biti ce ti lakse, a mi cemo se potruditi da ti pomognemo

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    nije mi jasno zašto želiš da ti se trudnice jave?
    uz svo dužno poštovanje, mislim da ne bi trebala trudnice opterećivati svojom postporođajnom depresijom. bolje da ti se javi netko tko prolazi isto što i ti.
    Pa možda je i ona trudnica, a ne rodilja? Nadam se da će ti netko pomoći kojim savjetom i toplom riječi...drž se!
    Posljednje uređivanje od Smajlich : 01.05.2011. at 23:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •