Je, rekla mi je isto!
Pošto je vidjela da sam došla po još jedno mišljenje i da sam jako zabrinuta bila je puno detaljnija i sve mi je objasnila do detalja. Dakle, radi se o jako jako sitnoj točkastoj mreni koja može i ne smetati oku, i rekla je da mnogo ljudi zna cijeli život nesmetano živjeti s ovakvom mrenom.
Također je rekla da je operacija ovakve mrene puno veći rizik od komplikacija, nego ostaviti je i pratiti. Rekla je da je njeno mišljenje da ova mrena ne bi trebala rasti i širiti se, ali da je svakako treba kontrolirati. Pregledala je i dioptriju koja je za ovu dob normalna i pregledavala joj je vid na oba oka, praćenje predmeta, i rekla da dijete jednako dobro vidi na oba oka
Eto, sad sam mnogo mirnija i čak razmišljam da ne idem kod Pfeifera već da pratim stanje ovdje a ako se (ne daj bože) stanje pogorša da onda reagiram i odem na njegov pregled.
Znaš i meni je mala par dane nekako škiljila i pobojala sam se da je nešto, al to joj je očito bila neka faza jer poslije ništa, a i na pregledu sve ok. Nadam se da je i kod vas tako.
Osjećam se kao da "seciram" svaki njen pokret zbog ove mrene, no ne mogu si pomoći kad ne zna sama reći![]()