Citiraj mraonicus prvotno napisa
marsupilami reci mi da li je i tada operisana katarakta fako metodom tj ultrazvukom ili klasicno,ne znam kad je poceob da se koristi uz?kako je podnela sve te operacije,narocito one kao mala...anestezija,trajanje operacije,oporavak...?znaci naocere je trpela bez da se bunila?jesu li mnogo bila debela stakla?
Operacija je bila klasicna, ne znam ni ja kada se uzv poceo koristiti :/
Operacije je dobro podnjela, bila je malo placljiva kod budjenja iz anestezije ali nista strasno.
Poslije prve operacije je bila ne vjerovatna, ona je inace prohodala sa 10 mjeseci, u bolnici odmah nakon operacije
Ona je 2 tjedna prije operacije pocela stabilno hodati ali samo tako da se drzala za nas jer nije vidjela.
Nakon operacije kada su joj skinuli povez )nakon 24h kada je stala na nogice samo je krenula kao da citav zivot hoda
Istina malo ju je zanasalo u stranu jer je na drugom oku jos uvijek imala kataraktu ali za nju je to bilo jako puno jer prije operacije jedino sto je mogla razaznati bile su boje (tako su nam doktori rekli).
Na naocale se navikla za cca 2 tjedna, istina, debela su stakla i treba se naviknuti na tu tezinu na nosu ali nakon toga nije bilo problema, nosila ih je bez prigovora ili pokusaja skidanja (mozda samo kada bi bila jako umorna).