-
u Os se samo javljamo povremeno, s nalazima iz vinogradske. ili odemo ako je hitno radi upale. tamo nas ni ne žele gledati jer smo "teži slučaj", ali prate ga kako bi mogli obavljati hitne stvari radi kojih nije potrebno ići u Zg.
u vinogradskoj smo redoviti jer tamo obavljamo operacije i sve preglede u anesteziji.
pošto nam u vinogradskoj do sada nisu radili skijaskopiju, tj. obavili su ju samo jednom kada je imao 8 mjeseci, kasnije nisu pod izgovorom da oni to ne rade u anesteziji, a normalnim putem se "nije moglo", skiju i procjenu vida smo do sad obavljali kod dr. Dorešić.
prije mjesec dana smo se u vinogradskoj prvi puta se susreli s jednom mladom doktoricom koja je radila skijaskopiju, i pregled za naočale, tj. prvi puta da smo tamo imali kompletan pregled. pregled za naočale do sad nisu tamo obavljali, zbilja ne znam iz kojeg razloga. da nije bilo ovog foruma i interneta, ja ne bih ni znala da dijete treba nositi naočale ili leće, njima kao da je to sporedna stvar. jednom je (par mjeseci nakon one skijaskopije sa 8 mjeseci) bio na pregledu za leće gdje su mi davali one leće za odrasle što se stavljaju po dvije u jedno oko, međutim, to smo odbili, i nakon toga nikome ništa, kao da ne postoji alternativa. tek sad, kad je dijete već staro 3 godine, su se sjetili da mu treba korekcija, i to jedino ta doktorica koju sam već spominjala. ona je valjda jedina koja je s malim tamo uspjela i obaviti pregled bez anestezije, i jedina koja mi je suvislo i sa strpljenjem odgovorila na sva pitanja.
sada ćemo vidjeti, ako ostanemo kod te doktorice, neće biti potrebe voditi ga kod dr. Dorešić.
a što se tiče jedne osobe za pregled, skoro je svejedno, jer on je već istraumatiziran, i nema povjerenja u nikoga u bijeloj ili plavoj kuti. on je neurorizično dijete, imao je hipotoniju kao beba, tak da se redovno pratimo i kod fizijatra i neuropedijatra, od nedavno i kod ortopeda. plus što za svaku anesteziju radimo krvnu sliku+EKG+pregled pedijatra. praktički je stalno na nekim pregledima i pretragama, tak da je to što ga povremeno pogleda i dr. Dorešić skoro pa ništa u usporedbi sa svime, pogotovo što je ona prema njemu zbilja ljubazna, i trudi se obaviti sve kroz igru i sa što manje stresa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma