Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Imate li otorinca za preporučiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Imate li otorinca za preporučiti?

Zbog čestih angina i upala uha pedijatrica nam je savjetovala da odemo otorincu. Pripadamo u Vidnogradsku pa bi to bila prva stepenica (ona sumnja da probleme stvara treći krajnik). Ali vać nas je upozorila da s njima zna biti problema, što god to značilo, pa da budemo spremni da ćemo poslije toga morati u Merkur, po drugo mišljenje. E sad, meni je sve to skupa hm hm, a djetetu treba pomoći jer upravo pije četvrti antiobiotik od 3.9. Da, i nije nevažno gdje se manje čeka. Svaki prijedlog je dobrodošao!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Dr. Borčić u Merkuru je odličan. Toni bila kod njega i jako smo zadovoljni.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dr Marn - preko socijalnog Klaićeva; privatno poliklinika Sabol

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=50322

dr Baudoin - preko socijalnog Vinogradska, privatno Poljička

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=51144

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili kod dr b. no operaciju smo radili u merkuru jer u vinogradskoj nemozes biti s djetetom ak trebas na operaciju pa smo zbog tog isli u merkur kod dr lajtmana. i dalje se lijecimo privatno u poljickoj

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dr Avdagić Sveti Duh
    Dr Baudoin Vinogradska

Bila kod oba oba su dobri.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ali vać nas je upozorila da s njima zna biti problema, što god to značilo, pa da budemo spremni da ćemo poslije toga morati u Merkur, po drugo mišljenje
    cemu onda ici uopce u Vinogradsku, ako se sumnja u njihovu strucnost? :?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nije do stručnosti nego navodno ne operiraju ako nema baš ozbiljnih problema, a većinu prooblema valja proglase manje ozbiljnima. Taj dio zapravo ni meni nije jasan. A rekla je da moramo prvo u Vinogradsku jer tamo spadamo po mjestu boravka, a tek ako procijenimo da se može napraviti više, možemo, pod izlikom da idemo po drugo mišljenje, u Merkur. Jer, kao, ako odemo odmah u Merkur, HZZO će raditi probleme. Moram priznati da se u to ne razumijem, ali da do sada nisam imala takvih problema i uvijek su nas primili kamo god da smo otišli. Također je rekla neka ne idemo privatno. Zašto, ne znam, ako se kod istih liječnika može i ovako i onako.

Za dr. Avdagića znam. Ja sam operirala nos kod njega i izuzetno ga cijenim, ali ne bi li ipak bilo bolje na pedijatriju?

Hvala na dosadašnjim savjetima.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo ne kužim sa mjestom stanovanja
    Ti samo na hitnu moraš po mjestu stanovanja, na redovni pregled možeš gdje god hoćeš, ili se nešto promjenilo, a ja nisam upoznata (a trebala bi biti)
    Iskustva nemama, ali poznanica je bila s klinkom na operaciji 3. krajnika na Sv Duhu, jako zadovoljna, podrazumjeva se da je mama s djetetom
    Znam da vi tražite za pregled, nitko ne govori o operaciji, ali ona je bila jako zadovoljna i liječnikom dr Avdagićem na pregledu u tretmanom u bolnici

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa valjda operiraju kada jedino operacija može riješiti problem koje djetetu radi velike poteškoće, ne može disati, česte inf. :?
    Ja sam mislila da je dobra stvar što odmah s vrata ne govore da se to treba operirati... Možda je mislila na to da se u Vin. stvarno ne može biti s djetetom. :?
    S mjestom boravka ima pedica u jednu ruku pravo, jer te imaju pravo odbiti za narudžbu ako u bolnici kojoj 'pripadaš' postoji takav isti odjel (ako nije hitan slučaj), ali to mi se još nije dogodilo.
    A privatno možeš otići bez problema, ako će i trebat operacija (~~~~ da neće) te su povijesti bolesti jednako vrijedne. Dr te privatno vodi,a naruči te u bolnicu kod sebe na operaciju.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

dr Baudoin Vinogradska 8)

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Nice prvotno napisa
    Mislim da se zove dr.Boduen,Vinogradska

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Molim vas, da li mi netko može poslati (može i pp) adresu/ broj telefona /ime (bilo što) te ordinacije u Poljičkoj, gdje dr. Baudoin obavlja privatno preglede.

Htjela bi odvesti sina na pregled, ali koliko god se trudila ne mogu nikako pronaći naziv/adresu. :?

Puno hvala

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa
    Citiraj Nice prvotno napisa
    Mislim da se zove dr.Boduen,Vinogradska
    čita se 'boduen', a piše Baudoin 8)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

manja11: kopiram svoje postove s topica Kad prehlada postaje kronična?

Sutra šaljem izvidnicu (čitaj: svekrvu, ionako ide u Vin.) da proba saznati najnovije info. na koji se broj naručuje za Baudoina i broj (ako postoji) za privatne narudžbe.
    Eto, baka izvršila zadatak.
    Sestra na šalteru kaže da se narudžbe (i preko socijalnog i za privatnu ordinaciju) vrše kod sestre Silvane:
    3787 - 430
    091 / 7683 - 905
    Javi ako se tako uspiješ naručiti privatno.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

poliklinika se zove "Echo" a mi smo se narucivali na neki mobitel.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cure, hvala na brzim i efikasnim odgovorima!

Imga: Jučer sam nazvala sestru Silvanu (na fiksni broj), pa mi je rekla da sada ima pacijenta, da ostavim svoj broj, pa će me nazvati. Nakon višesatnog čekanja, shvatila sam da sam još uvijek stvarno naivna!

U međuvremenu sam tražila po internetu polikliniku u Poljičkoj i vidjela sam da jedino može biti Echo (hvala Lu).
    www.poliklinika-echo.hr

Danas namjeravam nazvati i pitati za dr. Baudoin.

Imam još jedno pitanje? Ima li smisla ići na pregled otorincu za 3. krajnik iako nam je sadašnje stanje nosa zadovoljavajuće (malo curi, ali nije katastrofa), ili treba ići kada je stanje lošije (začepljen nos, curenje, hrkanje...) ?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dr. Šamle u Domu zdravlja željezničar

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Naručila sam nas za kraj mjeseca u Vinogradsku pa ćemo vidjeti što oni kažu. Osobno s njima nisam nikakada bila zadovoljna, ali pedijatrica kaže neka odemo prvo gore, pa neka joj bude. Spremna sam da ćemo ići i po drugo mišljenje, što god da kažu, a sve sam sklonija, na temelju i vaših prijedloga, da to bude dr. Avdagić, jer me jednostavno fascinira svojim dr. House pristupom (i znanjem, naravno).

U međuvremenu smo se pridružili korisnicima homeopatije, pa ćemo vidjeti kako će se stvari dalje razvijati i hoće li se angine prorijediti.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo htjela sam samo ispričati što se događalo u međuvremenu i kako je zaista jako važno tražiti drugo mišljenje.
    Otišli smo najprije u Vinogradsku i dopali nekom mladom liječniku. Nakon desetsekundnog pogleda u grlo i uho i pitanja koliko su učestale infekcije, odmah je napisao da preporuča operaciju sve tri mandule i to što prije. Ja sam se sablaznila, moja mi je intuicija govorila da je ipak to malo prenagljen zaključak, pogotovo što se radilo o sve tri mandule. Odmah po izlasku iz ambulante znala sad da ću po prvi puta u životu inzistirati na drugom mišljenju. Bližili su se božićni blagdani i sve se malo oteglo, ali smo u međuvremenu krenuli i homeopatu i stanje se počelo popravljati - umjesto bolesti i antibiotika svakih 10 dana ili češće, izdržali smo čak dva mjeseca. Nismo odustali ni od drugog mišljenja otorinca i to smo konačno obavili danas. Odluka je pala na dr. Tolića iz Klaićeve kojeg su nam preporučili s jako puno strana i on nas je, nakon detaljnog pregleda i prošlih nalaza, jako obradovao viješću da kod D. nema apsolutno nikakvih indikacija čak ni za operaciju treće mandue, a kamoli sve tri! Preporučio nam je da u buduće dođemo k njemu kad pedijatrica proglasi anginu ili upalu uha i da bez njega (i brisa!) ne uzimamo antibiotik. Laknulo nam je. Sad znam da D. neće bezrazložno dobivati antibiotik, koji sam se ja sama bojala odbiti, a istovremeno će biti pod kontrolom specijalista, zlu ne trebalo.
    Da smo poslušali prvog liječnika, D. bi već mjesec dana bio bez sve tri mandule i pitanje je bi li išta bilo drugačije (jer on osim čestih viroza i povremenih upala grla i uha nema drugih indikacija za vađenje mandula).
    Još da nam drugi oftamolog kaže da ne moramo ni na operaciju očiju, to bi bilo sjajno!

Početno

Moja su iskustva sa otorincima u Klaicevoj slicna, dr.Tolic, i dr. Babic, nece inzistirati na operaciji mandula cak ni trece mandule ako zbilja nije potrebno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •