prema informacijama koje mi imamo, paket se ne dijeli u rodilistima koja jesu prijatelji djece i u rodilistima koja zele postati prijatelji djece
ja pouzdano znam za rodilista u rijeci i vukovaru, sveti duh u zagre bu, đakovačko rodilište a mislim da se ne dijele u jos barem 5 rodilista ali ne nabrajam ih jer ne znam pouzdano.

kako i ministarstvo zeli tu titulu za svoja rodilista, a nespojiva je sa sadrzajem paketa i nacinom kako se dijeli - uzimanje imena za kasnije slanje reklama koje su onda pod nicijm nadzorom, donijelo je odluku da ta rodilista ne primaju paket (prema odluci istog ministarstva iz 1998. sva rodilista su TREBALA dijeliti paket)

dakle, vimmerby, ovisi o ministarstvu zdravstva, a ono se jos ocito nije DEFINITIVNO odredilo prema sretnoj bebi (jer apsurdno je da najbolja rodilista dobiju njihovu odluku da se paket ne dijeli, a ostala rodilista ne dobiju, ako je ministarstvo odlucilo da je nesto lose za dojenje onda je ta odluka vrijedna svakog rodilista) i anfap u toj njihovoj nesigurnosti lovi vase podrske