A da su po mogućnosti prisutne u ST? (Imamo Turbo Limach, Tintilinić, Baby centar...).
A da su po mogućnosti prisutne u ST? (Imamo Turbo Limach, Tintilinić, Baby centar...).
"Baby Media Shop" u trgovačkom centru Emmezeta u Kaštel Sućurcu
jel' ti i Kaštela dolaze u obzir ili ne?
u Rijeci u Turbo Limachu - Maxi Cosi Rodi za dijete od 18-36 kg - 750 kn.
Treba mi Priori (za kumče).
Thx Trin, Emezzeta je ok. Valjda nema bitnih razlika u cijeni, ili?
mislim da ti je emmezeta ok... i još ako imaš člansku iskaznicu kluba trudnica dobiješ 10% popusta za prvu kupnju (to obično koriste roditelji kod kupnje opreme za bebu, ali ja sam iskoristila za booster za Nina), ostale kupnje 5% popust za članove kluba
ja kupila baš tu autosjedalicu u "baby media shopu" i platila ispod 700 knsandraf prvotno napisa
vjerujem ti, vidjela sam ju i ja kasnije u Tintilinicu za nekih 710 kn.
749.99 kn im je regularna cijena u TL, a meni se jako dopala (crveno-plavo-zuta), nije mi se dalo setati okolo i taaaaako...
Ima ih u Baby media centru i u Turbo Limaču u King Crossu.sandraf prvotno napisa
Nego ja imam jedno drugo pitanje; s koliko mjeseci beba smije u onu sjedalicu-ležalicu kaj ide u kompletu s kolicima, ono kaj lići na korito i kad se u tome smije voziti u autu.
Naime Tin sada ima 7 tjedana, pa ne znam da li ga smijem u to staviti onak po doma da si mogu nekaj napraviti po kući.
Hvala![]()
LinaG, beba u tu autosjedalicu-nosiljku može od rođenja. Dapače, u autu bi dijete trebalo OBAVEZNO biti u njoj.
Hvala Brunda na odgovoru :DBrunda prvotno napisa
baby media shop je sigurno jeftiniji od TL-a i od Tintilinica. bar je tako bilo u vrijeme kad smo se mi opremali![]()
Brunda je super rekla ako se pitanje odnosi na autosjedalice u kojima je beba pod uglom od 45 stupnjeva (znaci, ne one skroz ravne "kosare"). Beba bi u primjerenoj autosjedalici trebala biti od prvog dana svaki put kad se vozite u autu.LinaG prvotno napisa
O primjerenosti koristenja autosjedalice za novorodencad van automobila misljenja se razlikuju. Ja ne propagiram ni jedno. Svakom po svojem nahodenju :D
Mi smo svoju Maxi Cosi Prior kupili u Getro-u