eh mi smo čekali do ulaska u 43 tjedan i onda na žalost dopustili indukciju (prema našem dr smanjenji index količine plodne vode koje nam nije igralo ulogu i kasnije prema jednom dr. mekonijska plodna voda)
bili smo jadni, osjećali se kao pavo sam na svijetu (jedino smo imali mammu juanitu koja nas je urazumljavala i hrabrila). nažalost, rekoh, na kraju nas je bolnička mašina uhvatila pod svoje.
veliku ulogu je odigrala i moja prežarka želja za fiziološkim porodom koja me blokirala i kontrolorska priroda.
imaš negdje na forumu što odent kaže koje parametre da gledaš, inzistiraj da ti vidi protoke i ostalo. ne nasjedaj na indukciju na osnovu samo jednog parametra.
hvala i tebi puno puno, stvarno ste mi puno pomogle cure i stvarno sam vam zahvalna....pa ja ne bi na tu indukciju, ali šta ću ako ona bude inzistirala
ma da se bar počmem otvarati, barem malo, ja se i dalje isto osjećam, ma ništa me ne boli, niti imam nekakve naznake da ću roditi
alii kako da inzirstiram na uzv-u kad neće da me pogleda, šta da kažem, već sam rekla par uta a dr neće...jedino da idem kod nekog drugog dr-a, al ovo je mali grad gdje ja živim i taj drugi dr će odmah njoj reći da sam bila kod njega
poslušaj što ti govore cure.
ja sam se telefonski čula s mammom j koja me uvijek smirila. no moj kontrolorski um je na kraju pobijedio i od trudova ni t.
baš pišem priču 'kako sam svjesno pristala na indukciju'. na kraju sam uspjela izbjeći potpunu kaskadu, ali mislim da će me ovo dosta dugo proganjati.
držim ti fige da ti trudovi počnu, znam kroz šta prolaziš.