-
Kada se rodila Nicole sve što smo znali o autosjedalicama je bilo da i mi moramo imati jednu.Naravno imali smo jednu i to onu za bebe do 9 kg.Kako je Nicole rano krenula u jaslice ( sa 6 mj. ) i mama ( ja ) vozila ju je naravno na prednjem sjedalu okrenutu obrnuto od smjera vožnjei to zato da je lakše smirim jer je dosta plakala.Ni na kraj pameti mi nije bilo da je vozim otraga jedino ako smo išli svi troje na put pa bi i ja sjela otraga.No ona je rasla i ukazala se potreba za većom stolicom pa sam čitajući rodine stranice naletila na članak o njima i test autosjedalica koji sam odmah isprintala i pokazala mužu da znamo koju stolicu kupiti.Osim toga naišla sam na puno savjeta kako je pravilno postaviti,gdje je postaviti...Jedino mi je žao što smo mi u Puli pa kod nas nije bilo pokazivanja na licu mjesta kako sjedalicu postaviti no puno smo naučili sa rodinih stranica.Hvala puno.
Svakako treba puno raditi na osvještavanju roditelja koliko je autosjedalica važna za djete jer svakodnevno viđam kako se djeca u jaslice i vrtić voze bez auto sjedalica. Naravno treba educirati i trgovce jer smo svuda naišli na ljude koji nemaju pojma o njihovoj važnosti nego samo da prodaju a prodaju se uglavnom jeftiniji modeli.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma