evo, došla Točkica, razriješila situaciju, sad nam je svima opet malo lakše.....

Paulita, no sikiriki i mi s jednim staaaaalnoooo nešto urlamo....što na njega, što međusobno, pa više ne znamo na koga......a malo odahnut nasamo s mužićem - najbolja terapija - uvjerih se i stvarno štima. Mene ne pucaju grižnje savjeti (ja sam poznata nemajka ) jer znam da je bolje da napunim baterije i pružim djetetu kvalitetno vrijeme, nego da sam stalno na rubu, pod stresom (ne nužno zbog njega) i da me dijete doživljava ko ludu babu :/

mial - nokte ne lakiram već godinama (osim ljeti), ali moja (neudata) sestra (bez djece) mi stalno uvaljuje nekakvu kozmetiku, šminku, lakove za nokte..... koje uopće ne stignem koristiti i više ne znam kud ću s njima, tako da niti ne znam gdje ih sve ima. ovo je bio neki skroz novi lak i to još u kutijici, a P. je to sve lijepo raspakirao, otvorio....što će njemu blok, vodene boje, pa tko to još koristi

mial, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uheka~~~~~~~~~~~~~~~

trak, to tvoje cmoljenje (pa makar i nad tošom) je nekako sumnjivo, a da ipak nisi.......

Bobčica, drš se, sve to prođemo prije ili kasnije, bar ne morate u vrtić...