nisam li jučer napisala kako je ivan punih 6 tjedna azdrav i odlazi u vrtić?

e pa od noćas ima laringitits, našu staru boljku, osim izgleda i to je tatino nasljeđe, začudo to ja valjda među malobrojnim boleštinamam koje ja nisam imala, promukao je, kašlje kao prehlađeni pas, inače sve drugo je o.k. i da, groozno je cendrav u navratima pa nas izluđuje

nadam se da je takav radi bolesti, jučer sma se uplašila zbog scene akoje je radio da je ipak počela nekakova reakcija na promjene u obitelji

moji vam sve spavaju, ja se sad probudila, 1. je zaspala lucija prije sigurno i više od dva sata, mm je pola noći prespavao sa ivanom u krevetu pa e strgan legao kraj luce da nadoknadi, a ja legla nakon pola sata nagovaranja s ivanom u krevet i zaspala, narvno, ja 1. budna

sutra sam 1. dan sama s oboje doma, najiskreije malo se pribojavam jer je ivan bolestan i cendrav kako će to ispasti, pogotovo navečer jer mm radi do 9.30, no hvala bogu na sveki kat niže

svim bubanićima a i onima koji to nisu pusa

ja sma isto definitivno ljetni i proljetni tip, nemam niš protiv jeseni i zime ako je lijep dan ko danas, ali ova kišurina danima me ubija iako je gledam samo kroz prozor, i nema veze što mi je ročkas u jesen, oduvijek sam sanjala da barem netko od nas 4 ime rođendan u kasno proljeće ili ljeto, da se može feštati vani, no eto ispalo je drugačije, Lucija u listopadu, ja u studenom, mm u prosincu i ivan u ožujku