-
Bobčice
, nemoj biti tužna svaki početak je težak.
Paulita ja nemam osjećaj ja zaista vičem non-stop. jednako "čitaju" slikovnice, a i ostale kataloge moram sakriti inače đenja
Kala mi je tako počela protestirati da su to strahi i sad još ovo s bracom, pa moram s njim u bolnicu i kod dr i da ne vučem nju ( a i nemoguća misija bi to bila ) ostaje kod mame. sad se vjerovatno osjeća zapostavljena i želi skrenuti pažnju na sebe pa piški gdje stigne, prsti su stalno u ustima - više se i ne sjećam kad sam joj nokte rezala, kopa nos, vrišti, tuće bracu, baca stvari, počela je oponašati bracu kako priča i kad traži ciku . . .
nadam se da će njeno zdravstveno stanje ostati kako je pa da ju ljepo torpediram u pon u vrtić da se malo tamo izdivlja
Stijena ovo ti je škola ne lakiraj nokte!
Paulita ~~~~~~~~~~~~~ da što prije ozdravite!
Nina pripazi na prehranu, a ako se ponovi možda bi bilo dobro
pitati u vrtiću tete da nije pao. ~~~~~~~~~~~~~~ da ipak nije ništa!
[Yasmin ~~~~~~~~~~ da što prije Ivan ozdravi! ~~~~~~~~~~~~ da vam sutra dan prođe što bolje!
b]Trak[/b] kakvi su bili kolačići? i ja sam danas radila lače i baš su
i da naučila nam je svima imena ( osim što je mene prekrstila pa sam ja Kena ) i čisto govori naše prezime.
i mi smo imali tu ploču piši-briši pa je slučajno stala na nju i pukla, al sad bi joj htjela kupiti onu za crtanje s kredom s jedne strane a s druge magneti brojevi i slova
kod nas bolnica se polako zatvara :D . ipak mi je sutra najveća briga
Kiar je naručen na kontrolu u bolnicu i onda će vidjeti kakvo je stanje s njegoviim ušima dal su još jako zagnojena. po njemu uopće nemožete vidjeti da je bolestan. frajer je pokupio od seke vrištanje kako je smješan. sad ga zovem svrakica mala i pokušava nešto reći , namješta usta, al što je najbolje tko ga od nas sluša tako i čuje MM- tata, ja-mama, moja mama-baba. najbolja je Kala kad ju pitam šta će braco prvo reći ona veli Kala.
malo mislite sutra ujutro na nas da nam kontrola bude ok
eto nešto "malo" i od mene
noć'ca
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma