Što se ostavljanja djeteta u igraonicama tiče-ja uopće nemam predođbu jer kod nas nema igraonicaali mislim da bi bio negdje na pola, odnosno da dok bi ga zanimale igračke i djeca,da bi bilo ok,a kad bi interes popustio da bi udario u dreku. A baš bi voljela vidjeti kako bi to funkcioniralo bez nas :/
Neki dan smo bili u kazalištu gledati "Vuka i praščiće" i sve je bilo super dok se nije pojavio vuk,sjedili smo u prvom redu (nikad više) i vuk je bio na metar od nas...Roko obožava kazalište,ali ovo je i za mene bilo too much-ogromni vuk sa ogromnom glavom vrišti na sve strane :shock: mislim i ja sam se ukočila od maske i preglasnog razglasa . Roko je skočio na mene i počeo se tresti i vikati "Ne sviđa mi se,ne sviđa mi se"i pobjegao do vrata glavom bez obzira,a teti na vratima rekao da ga pusti van jer je vuk grozan
![]()
Pošto je sa sveki bio već 4 puta i sve bilo za pet,ispalo je kao ja ga ne znam voditi/animirati u kazalištu![]()
i da zašto sam ga pustila van??
Da,baš-trebala sam ga ostaviti sa užasnim vukom da dobije fras i da ima noćne more![]()

ali mislim da bi bio negdje na pola, odnosno da dok bi ga zanimale igračke i djeca,da bi bilo ok,a kad bi interes popustio da bi udario u dreku. A baš bi voljela vidjeti kako bi to funkcioniralo bez nas :/
i pobjegao do vrata glavom bez obzira,a teti na vratima rekao da ga pusti van jer je vuk grozan